​​​​​​​Binnendeur wit

stalen deur wit
witte schuifdeur


Veel mensen kopen zwarte binnendeuren, omdat deze goed aansluiten bij andere lichte interieurelementen. Toch is het soms mooier om witte binnendeuren te kiezen, bijvoorbeeld als uw huis al donkere wanden en meubelen heeft. Wij introduceren daarom graag onze witte, stalen binnendeuren.


Waarom witte binnendeuren?

Bij een stalen binnendeur denkt u waarschijnlijk al snel aan een deur met een zwarte of grijze kleur. Toch zijn witte stalen binnendeuren ook zeer gewild. Vooral wanneer uw muren felle, primaire kleuren hebben, kunt u met een witte binnendeur de rust in huis terugbrengen. Verder heeft u met een witte deur minder last van schaduwen op de muur. De neutrale tint zorgt tevens voor een verfrissende, moderne look. Hoewel vaak een zwarte of grijze stalen deur gekozen wordt, is wit ook een tint die bij iedere kleur uit het kleurenpalet past.


Voordelen van een witte binnendeur

Roestvast staal (RVS) kan erg heet worden in de zomer, als de zon erop schijnt. Het grootste voordeel van een witte binnendeur, is dat deze tint licht weerkaatst. Met dit type deur voorkomt u dus warmte in uw huis. Door een witte binnendeur met glas, lijkt uw kamer ook lichter. U laat met het glas zoveel mogelijk licht door en alle licht wordt door de neutrale tint weerkaatst. Kies daarom een witte binnendeur, voor een optimale lichtinval en een - optisch - zo groot mogelijke ruimte.


U maakt de witte deuren gemakkelijk schoon

Onze stalen witte binnendeuren zijn gemaakt van aluminium. Dit betekent dat de deuren makkelijk schoon te maken zijn. Hoewel u normaal snel vlekken krijgt op wit, is dit bij onze stalen deuren niet het geval. Wij adviseren wel een matte coating te kiezen en geen coating met een structuur. Dit is namelijk eenvoudiger schoon te houden.


Koop uw witte binnendeur bij Aluwdoors

Bij Aluwdoors verkopen wij stalen binnendeuren in alle RAL-kleuren, waaronder ook wit. Kiest u voor een witte binnendeur van Aluwdoors? Houd dan altijd rekening met de andere interieurelementen in uw woning. Als er al veel lichtinval is, kan het mogelijk interessanter zijn om zwarte stalen deuren, of deuren in het antraciet, aan te schaffen. Wat uw keuze ook is; bij Aluwdoors staan we graag voor u klaar om u te voorzien van advies. Kom langs in onze showroom in Nunspeet, of ontwerp alvast uw eigen stalen deur via onze configurator.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Magazine aanvragen
Meer informatie?