​​​​​

Gouden stalen deuren

​​​​​​​

Gouden schuifdeur
Gouden deuren aluminium


Gouden stalen deuren? Al langere tijd ontzettend populair.

De vraag naar gouden stalen deuren stijgt, maar waarom kiezen mensen eigenlijk voor stalen, gouden deuren? Wat is het idee hierachter? We leggen het u haarfijn uit op deze pagina. We vertellen waarom mensen kiezen voor deze deuren en geven u voorbeelden hoe deze deuren eruit zien bij klanten. Ook vertellen we meer over onze configurator en hoe u uw eigen gouden deur ontwerpt. Blijf hangen dus...Waarom kiezen voor gouden stalen deuren?

Gouden stalen deuren combineren de indrukwekkende functionaliteit en duurzaamheid van staal met een hoogwaardige esthetiek. De gouden afwerking voegt een vleugje luxe en rijkdom toe, waardoor de deur een statement wordt in elke ruimte. Dit maakt ze ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van vorm en functie, en die een unieke, stijlvolle uitstraling willen creëren. Daarnaast reflecteert de gouden kleur licht op een aantrekkelijke manier, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Het is ook het vermelden waard dat een gouden stalen deur, mits correct onderhouden, zijn glans jarenlang kan behouden.


Voorbeelden van onze gouden stalen deuren

De vraag vanuit klanten naar gouden stalen deuren wordt steeds groter. Steeds vaker mogen wij dan ook gouden deuren ontwerpen en plaatsen. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van gouden deuren die we recent geplaatst hebben. U ziet dat de gouden deuren niet allemaal hetzelfde zijn. Dit heeft te maken met het type deur (bijvoorbeeld scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur), de afmeting en het aantal panelen. Ook kan het glastype verschillen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor blank of mat glas, maar ook voor brons of groen glas. Dit zorgt ervoor dat u de gouden deur helemaal naar wens kunt laten maken.

stalen deur goud


gouden deuren


Gouden deuren staal


Het middelpunt van uw interieur

Als men verlangt naar een vleugje elegantie en een statement wilt maken, zijn gouden stalen deuren het perfecte middelpunt voor uw interieur. Met hun glanzende afwerking en het opvallende, slanke profiel voegen ze een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte. Maar hun charme gaat veel verder dan alleen het esthetische aspect. Door het gebruik van stalen elementen bieden deze deuren een verbeterde duurzaamheid, weerstand tegen de elementen die u zelden aantreft bij traditionele houden of glazen deuren.


Gouden deur op maat
Bovendien kunnen gouden stalen deuren op maat gemaakt worden, waardoor ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in verschillende architecturale stijlen. Of u nu een minimalitisch, industriëel, modern of zelfs traditioneel interieur heeft, deze deuren passen zich aan aan uw unieke stijl. Bij Aluwdoors denken we hierin graag met u mee.

Nu u de unieke voordelen kent, kunnen we ons richten op de vraag die u uzelf waarschijnlijk stelt: hoe kan ik deze gouden stalen deur integreren in mijn leefruimte? De sleutel is om de gouden deur als kunstwerk te beschouwen. Laat de deur opvallen. Combineer het met een neutrale kleurenpalet, of laat het een aanvulling zijn op andere gouden accenten in uw interieur.


Duurzaamheid van stalen deuren

Een van de grote voordelen van stalen deuren is hun extreme duurzaamheid. Ze kunnen vele jaren meegaan met het juiste onderhoud en zijn ook resistent tegen rot, kromtrekken en insectenschade - allemaal vaker voorkomende problemen bij houten deuren. Bij goed onderhoud kunnen stalen deuren meer dan 30 jaar meegaan.


Bekijk onze stalen deuren configurator: ontwerp uw gouden deur

Wilt u de kracht en schoonheid van gouden stalen deuren in uw eigen huis ervaren? Neem dan een kijkje in onze unieke stalen deuren configurator. Deze innovatieve online tool stelt u in staat om uw eigen deur te ontwerpen volgens uw specifieke behoeften en voorkeuren.


Met de configurator kunt u het type, de roedeverdeling, de afmetingen en het aantal panelen aanpassen. Ook kunt u de kleur naar wens aanpassen. Wel valt het misschien op dat goud niet bij de kleuren staat. Wilt u een andere kleur dan goud op uw stalen deur? Kies dan voor de RAL-kleur naar wens. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Sowieso is het een goed idee om een keer langs te komen in onze showroom in Nunspeet, zodat u precies weet wat er allemaal mogelijk is.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?