​​​​​​

Industriële schuifdeur

slidingdoor steel
schuifdeur van staal


Stalen deuren zijn een geweldig alternatief voor houten deuren. Een stalen schuifdeur biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, en is bovendien uiterst praktisch. Ze zijn ook verrassend veelzijdig, en werken goed in zowel open woningen als meer traditionele ruimtes. Een stalen industriële schuifdeur is een blikvanger en past goed bij een industrieel interieur. Kiest u voor een Industriële schuifdeur? Dan kiest u voor een stalen schuifdeur op maat, en bepaalt u zelf de kleur.


Stalen industriële schuifder

De meesten weten wel wat een standaard deur is. Men denkt dan aan een houten opdekdeur, die in een kozijn geplaatst wordt. Deze deuren zijn goedkoop, maar voegen niet veel toe aan de look & feel van jouw huis. Wilt u eens een keer wat anders? Kies dan voor een industriële schuifdeur als alternatief. Steeds meer mensen schaffen deze deuren aan voor in huis. Doordat Aluwdoors gebruikmaakt van aluminium, krijgt u een stalen deur, die licht is en makkelijk in gebruik.


Tijdloos, strak en een functioneel ontwerp

Een voordeel van een industriële schuifdeur is het strakke, moderne ontwerp. Dit type deur is over het algemeen vrij minimalistisch en is daarom geweldig als u een strakke, moderne uitstraling in uw huis wilt. Het is ook perfect als u een deur wilt die lang meegaat. Er is een breed scala aan stalen deuren beschikbaar. Zo vindt u altijd een stalen deur die past bij uw woning. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren, waaronder zwart, grijs, wit, zilver en bruin. Goed om te weten: bij Aluwdoors zijn alle RAL-kleuren mogelijk voor uw industriële schuifdeur. Dit komt omdat wij de deuren voorzien van een beschermende poedercoating.


Bepaal de eigenschappen van uw Industriële schuifdeur

Een stalen, industriële schuifdeur kunt u helemaal naar eigen hand zetten. Of het nou gaat om de kleur, het materiaal of het type handgreep; een industriële schuifdeur past bij ieder type interieur en vormt een subtiel interieurelement, waar mensen toch van opkijken. Via onze configurator kunt u uw stalen schuifdeur samenstellen. Daarna ontvangt u van ons een offerte met een prijsindicatie.


Koop jouw industriële schuifdeur

In ons fotoboek ziet u meerdere voorbeelden van industriële schuifdeuren, die wij bij onze klanten geplaatst hebben. Bent u de volgende waar we langs mogen komen, om een industriele schuifdeur te plaatsen? Neem dan contact met ons op, of kom langs in de showroom in Nunspeet. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en geven graag advies.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Magazine aanvragen
Meer informatie?