Glazen kantoorwanden
bij Aluwdoors®

Wilt u uw kantoor opsplitsen d.m.v. een glazen kantoorwand of bepaalde ruimtes afzonderen van de rest van het kantoor d.m.v. een glazen afscheiding? Aluwdoors® is de uitgelezen specialist in industriële kantoorwanden met glas en staal, volledig voor u op maat.

Wij kunnen dit perfect voor u realiseren, alle glazen kantoorwanden en metalen deuren worden op maat voor u geproduceerd. Door het personaliseren creëert ieder een perfect passend en unieke glazen kantoorwand of glazen afscheiding die volledig past bij de uitstraling naar uw klanten en personeel. De kantoorwanden van Aluwdoors zijn verkrijgbaar met diverse soorten draaideuren. Mocht goede isolatie een vereiste zijn, is de draaideur met loopslot zeer aan te bevelen. De draaideuren en kozijnen zijn ontworpen om optimale isolatie te creëren binnen uw kantoor. Vind u de strakke uitstraling belangrijker dan de isolatie, dan hebben we een draaideur met magneetsluiting in ons assortiment. Deze draaideur heeft rankere stijlen wat zorgt voor een strakke afwerking en een symmetrisch geheel.

'Door te personaliseren creëert u een unieke kantoorwand of afscheiding die volledig bij de uitstraling past.'


Ontdek meer over de kantoorwanden in de video.

Een brede doorgang


Daarnaast kunt u onze draaideuren ook verkrijgen als dubbele draaideur. Zo kunt u één deur gebruiken als loopdeur, de andere deur is open te zetten door de kantschuiven in de deur te bedienen. Mocht een bredere doorgang nodig zijn, is dat geen probleem bij Aluwdoors. Wilt u meer informatie en een offerte opvragen? Kijk dan even op onze website www.aluwwalls.com.

Bij Aluwdoors® is montage op locatie mogelijk


Wij verzorgen ook het inmeten en monteren op locatie, of dit nu in Amsterdam, Groningen, Maastricht of New York is. Onze vakmonteurs monteren het voor u!
​​​​​​​Benieuwd wat wij voor uw glazen kantoorwand-project kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via het offerteformulier hieronder of per mail: sales@aluwdoors.com. U kan ons natuurlijk ook altijd bellen via 085 - 1301965.

Veilig, comfortabel
​​​​​​​en personaliseer!


Glaskenmerken


  • Er zijn meerdere glasdiktes mogelijk: 8mm, 10mm en/of 12mm.
  • Er zijn meerdere glastypes mogelijk: blank, mat, grijs of akoestisch; (Dit zijn onze standaard glastypes, heeft u een andere wens, mail ons even over de mogelijkheid hiervan).
  • Wij maken gebruik van gelaagd veiligheidsglas.

​​​​​​​

Akoestiek en profielafmetingen


  • De profieldikte van onze metalen omlijsting heeft een minimalistisch vooraanzicht van slecht 30mm wat overeenkomt met de veel toegepaste stalen deuren.
  • Door ons eigen ontwikkeld rubber in de kozijnen en de deur hebben we een uitstekende geluidsisolatie.
  • Rw = tot 39 dB.

Personaliseer uw wand


Maak uw kantoor eigen en kies een vlakverdeling naar uw wens, die volledig past bij de uitstraling naar uw klanten.
Naast onze standaard RAL-kleur 9005 (Zwart), is iedere RAL-kleur mogelijk.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?