Metalen deuren bij Aluwdoors®

Heeft u een schuifdeur in de woonkamer nodig?

Moeder is aan het koken, vader luistert naar de Beatles en zoon Daan speelt met zijn raceautootjes. Soms is het druk in huis. Er is dan geen plek om even rustig te zitten en u echt te focussen op hetgeen waar u mee bezig wilt. Een schuifdeur of een scheidingswand in de woonkamer biedt dan een oplossing.


metalen schuifdeur woonkamer

Waarom een schuifdeur
in de woonkamer?


Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een schuifdeur of een scheidingswand wilt in de woonkamer. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u een woonkamer wilt scheiden van een eetruimte, of dat je de geluidsoverlast van de kinderen wilt beperken. Ook kan het zijn dat de ruimte beperkt is en dat u daarom een afscheiding wilt in de woonkamer. Wat de reden ook is; in veel gevallen biedt een glazen schuifdeur, taatsdeur of scharnierdeur van Aluwdoors een oplossing.


Tip: Bekijk de Aluwdoors configurator en ontwerp direct uw nieuwe schuifdeur. U ziet ook gelijk de prijs van de stalen deur.

Ontwerp van uw stalen schuifdeur

​​​​​​​

De schuifdeuren van Aluwdoors hebben een strak en minimalistisch ontwerp en zijn toe te passen in vrijwel ieder interieur doordat de klant de deur zelf kan samenstellen. De schuifdeur neemt weinig ruimte in beslag en is hierdoor perfect toe te passen in wat kleinere ruimtes doordat de schuifdeur geen draaicirkel heeft. Schuifdeuren worden vaak toegepast als ensuite deuren doordat het schuiven een chique effect geeft. Hierdoor kunt u direct bijvoorbeeld keuken en woonkamer afsluiten.

Afsluiten met de stalen schuifdeur

​​​​​​​

De schuifdeuren zijn niet geluidsdicht. Dit komt omdat de deur speling nodig heeft aan beide kanten voor het soepel schuiven van de deur. Mocht u de situatie echt willen afsluiten en een geluidsdichte situatie willen creëren dan kunt u het beste kiezen voor een scharnierdeur, een deur met kozijn. De schuifdeuren houden wel wat geluid tegen waardoor de deuren ontzettend veel geplaatst worden tussen woonkamer en keuken. Zo kan er in de woonkamer rustig TV gekeken worden en kan er aan de keukentafel nog even gewerkt worden.

maatwerk schuifdeur

Wat kost een stalen schuifdeur bij Aluwdoors?
​​​​​​​


Voor ons is het lastig om één vaste prijs mee te geven aan onze klanten aangezien wij geen standaardmaat deuren hebben. Wel kunnen wij u natuurlijk een indicatie geven. Gemiddeld is de startprijs van onze deuren vanaf de €1.000,00 euro. Dit is exclusief de kosten voor het inmeten en monteren van de deur. Deze zijn per regio verschillend waardoor wij deze niet kunnen vermelden op de website. Bent u benieuwd naar de kosten, mail gerust voor een complete prijsindicatie.

Metalen schuifdeur

Stel uw eigen deur samen naar wens
​​​​​​​


De kosten hangen af van diverse opties. Allereerst hangt het af van welk type deur u heeft gekozen. Daarnaast zit er een meerprijs op een andere kleur dan RAL-9005, andere kleur glas dan blank glas, de vakverdeling, de handgrepen en de kosten voor het inmeten en monteren. Voor een goede prijsindicatie hebben wij een prachtige configurator ontwikkeld op onze website. Hierin kunt u uw wensen samenstellen en ontvangt u binnen 24 uur een complete offerte inclusief de kosten voor het inmeten en monteren.

Verschillende stijlen van stalen schuifdeuren
​​​​​​​
Bij Aluwdoors kunt u uw deur samenstellen naar wens. Dit is mogelijk doordat wij alle deuren volledig op maat realiseren. Hierdoor nemen wij de wensen van onze klanten mee in het ontwerp van de deur zodat de klant een prachtige deur ontvangt. Allereerst werken wij met aluminium wat gecoat wordt in diverse kleuren. Standaard wordt de deur altijd in het zwart (RAL-9005) gecoat, maar wij kunnen de deur coaten in alle klassieke RAL-kleuren.

De deur wordt verder gerealiseerd met een vakverdeling. De vakverdeling is volledig afhankelijk van de wensen van de klant. Zo kunnen wij een vol-glazen deur realiseren maar daarnaast, door diverse liggers en staanders te plaatsen, krijgt de deur een hele andere uitstraling. Neem gerust eens een kijkje in ons fotoboek voor wat inspiratie!

Stalen schuifdeuren van Aluwdoors

Aluwdoors is dé expert op het gebied van stalen schuifdeuren en glazen wanden in de woonkamer. Dit komt doordat Aluwdoors gebruikmaakt van zeer hoge kwaliteit aluminium en RVS. De mix van aluminum en de grote hoeveelheid glas maakt het extra fraai. Veel mensen zien de afscheidingen met glazen wand en stalen deuren ook wel als de betaalbare en stijlvolle variant van de normale stalen deuren.


Aluwdoors levert de stalen schuifdeuren door heel Nederland, en zelfs ver daarbuiten. De stalen schuifdeuren worden bijvoorbeeld verkocht in Duitsland, België maar ook in de Verenigde Staten. In de showroom in Nunspeet kunt u precies zien hoe alle stalen deuren gemaakt worden.


Ook geven we hier advies over onze taatsdeuren, schuifdeuren en vaste deuren (uiteraard wel op afspraak). Besluit u vervolgens om een stalen schuifdeur van Aluwdoors aan te schaffen? Dan staan de vakkundige monteurs direct voor u klaar. Zij komen zo snel mogelijk langs om uw deuren of scheidingswanden naar wens te maken.

schuifdeuren ensuite

Voor elke vraag een oplossing


Een schuifdeur in de woonkamer is natuurlijk mooi en functioneel. Alleen kan het ook best zijn dat u ergens anders een schuifdeur of afscheiding wilt laten plaatsen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel kantoren die gebruikmaken van de stalen deuren met glas, maar ook in douches en vochtige ruimtes kunnen de stalen deuren geplaatst worden. Doordat de producten gemaakt zijn van aluminum en RVS, kunnen de schuifdeuren letterlijk overal geplaatst worden. Wat uw vraag ook is: voor elke vraag biedt Aluwdoors een passende oplossing!

schuifdeuren buitenverblijf
enkele schuifdeur met zijpaneel

Hoe werken wij?
​​​​​​​

Bij Aluwdoors kunt u alles uit handen geven. Wij adviseren onze klanten in onze showroom, wij komen langs om de opening in te meten en vervolgens komen wij langs voor het monteren van de deur. Via onze website worden er veel offertes aangevraagd door middel van ons fotoboek. Wanneer de klant interesse heeft, komen de klanten vaak in onze showroom om de producten in het echt te kunnen zien en voelen. Op deze manier ontvangen onze klanten een goed beeld van onze producten en worden alle mogelijkheden doorgenomen.

gouden schuifdeuren

Levertijd bij Aluwdoors
​​​​​​​

Wanneer de offerte akkoord is kunnen wij doorgaan met het inplannen van een inmeet- en montagedatum. Wij kunnen inmeten wanneer de leefvloer erin zit en wanneer de wanden gestuukt zijn. De tijdsduur van het monteren van diverse deuren en wanden hangt af van het type deur en natuurlijk de hoeveelheid. Als de opening gereed is duurt het gemiddeld zo'n 4 weken voordat wij komen inmeten en vanaf de inmeetdatum tot de montagedatum duurt het gemiddeld 4-6 weken. Het totale verwerkingsproces duurt bij Aluwdoors zo'n 8-10 weken.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?