Metalen schuifdeuren
bij Aluwdoors®

Heeft u een schuifdeur in de woonkamer nodig?

Moeder is aan het koken, vader luistert naar de Beatles en zoon Daan speelt met zijn raceautootjes. Soms is het druk in huis. Er is dan geen plek om even rustig te zitten en u echt te focussen op hetgeen waar u mee bezig wilt. Een schuifdeur of een scheidingswand in de woonkamer biedt dan een oplossing.


Waarom een schuifdeur
in de woonkamer?


Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een schuifdeur of een scheidingswand wilt in de woonkamer. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u een woonkamer wilt scheiden van een eetruimte, of dat je de geluidsoverlast van de kinderen wilt beperken. Ook kan het zijn dat de ruimte beperkt is en dat u daarom een afscheiding wilt in de woonkamer. Wat de reden ook is; in veel gevallen biedt een glazen schuifdeur, taatsdeur of scharnierdeur van Aluwdoors een oplossing.


​​​​​​​Tip: Bekijk de Aluwdoors configurator en ontwerp direct uw nieuwe schuifdeur. U ziet ook gelijk de prijs van de stalen deur.

schuifdeur-woonkamer
schuifdeuren met glas

Stalen schuifdeuren
​​​​​​​van Aluwdoors


Aluwdoors is dé expert op het gebied van stalen schuifdeuren en glazen wanden in de woonkamer. Dit komt doordat Aluwdoors gebruikmaakt van zeer hoge kwaliteit aluminium en RVS. De mix van aluminum en de grote hoeveelheid glas maakt het extra fraai. Veel mensen zien de afscheidingen met glazen wand en stalen deuren ook wel als de betaalbare en stijlvolle variant van de normale stalen deuren.


Aluwdoors levert de stalen schuifdeuren door heel Nederland, en zelfs ver daarbuiten. De stalen schuifdeuren worden bijvoorbeeld verkocht in Duitsland, België maar ook in de Verenigde Staten. In de showroom in Nunspeet kunt u precies zien hoe alle stalen deuren gemaakt worden.


Ook geven we hier advies over onze taatsdeuren, schuifdeuren en vaste deuren (uiteraard wel op afspraak). Besluit u vervolgens om een stalen schuifdeur van Aluwdoors aan te schaffen? Dan staan de vakkundige monteurs direct voor u klaar. Zij komen zo snel mogelijk langs om uw deuren of scheidingswanden naar wens te maken.

Voor elke vraag een oplossing


Een schuifdeur in de woonkamer is natuurlijk mooi en functioneel. Alleen kan het ook best zijn dat u ergens anders een schuifdeur of afscheiding wilt laten plaatsen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel kantoren die gebruikmaken van de stalen deuren met glas, maar ook in douches en vochtige ruimtes kunnen de stalen deuren geplaatst worden. Doordat de producten gemaakt zijn van aluminum en RVS, kunnen de schuifdeuren letterlijk overal geplaatst worden. Wat uw vraag ook is: voor elke vraag biedt Aluwdoors een passende oplossing!

schuifdeuren buitenverblijf
Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Magazine aanvragen
Meer informatie?