metalen deur aluwdoors

Metalen deur
bij Aluwdoors


Een metalen deur is een tijdloze toevoeging aan uw moderne interieur. Door het grote oppervlak aan glas laat de deur veel licht door en is het ideaal voor uw woonkamer, hal of keuken.

metalen schuifdeur

Waarom metalen deuren?

Metalen deuren (of stalen deuren) zijn helemaal van nu dankzij hun ranke, strakke uiterlijk en minimalistische design. Metalen deuren zijn in vrijwel alle RAL-kleuren verkrijgbaar en passen daarom perfect bij iedere stijl, zowel traditioneel als modern. Samen met het grote oppervlakte aan glas, geeft deze deur een lichte en open uitstraling. Of u nu kiest voor een taatsdeur, schuifdeur of scharnierdeur. U stelt uw metalen deur helemaal naar eigen wens samen zodat deze altijd bij uw inrichting past.

Wat kost een metalen deur?

Door de unieke productiemethode van Aluwdoors is een metalen deur altijd betaalbaar en is de prijs afhankelijk van de samenstelling van uw deur. In onze configurator stelt u de deur samen en berekent u een prijs. U ziet meteen de invloed van uw keuzes op de prijs van de stalen deur. De precieze prijs is uiteraard afhankelijk van de grootte, wijdte en andere wensen die u voor uw deuren heeft.

metalen deur kozijn

Welk kozijn is nodig
voor de deur?


De metalen taatsdeuren van Aluwdoors hebben geen extra kozijn nodig. Door het ontbreken van het kozijn, lijken de deuren vrij door de ruimte te bewegen. Uiteraard kunnen wij ook metalen scharnierdeuren leveren, deze deuren leveren we echter met ons eigen kozijn zodat dit perfect past. Tijdens een inmeetafspraak zorgen onze vakmonteurs er vervolgens voor dat de deur perfect passend wordt gemaakt.

Heeft u al een bestaand kozijn? Het is mogelijk om daar uw deur in te plaatsen, maar is het wel belangrijk dat dit een stomp houten kozijn is met een diepte van 49 mm. Onze deuren komen standaard met een kozijn waardoor een extra kozijn niet nodig is. Via de mail vraagt u eenvoudig en snel foto’s bij ons op en ziet u gelijk hoe dit eruit ziet.

metalen deur showroom

Metalen deuren kopen
​​​​​​​bij Aluwdoors


Bij Aluwdoors heeft u een ruime keuze aan deuren. Voor inspiratie kijkt u in ons fotoboek of onze Configurator en vraagt u vrijblijvend een offerte op. Indien de offerte u bevalt, bestelt u de deur. Komt u liever langs? Dan vragen we u om een afspraak te maken en heten we u van harte welkom op de Voltweg 10 in Nunspeet.
Onze vakprofessionals komen graag bij u langs om de ruimte nauwkeurig op te meten zodat uw metalen deuren perfect passen en u een prachtig eindresultaat krijgt. Heeft u twee rechterhanden en plaatst u de deur liever zelf? Dat kan! In dat geval sturen we u een uitgebreide installatiehandleiding waarin duidelijk staat wat u moet doen.


Heeft u nog vragen? Bel ons of stuur ons een mail via sales@aluwdoors.com. We helpen u graag!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?