Stalen ensuite deuren
bij Aluwdoors®

Bent u op zoek naar mooie stalen ensuite deuren die uw woonkamer, hal of slaapkamer verrijken? Bij Aluwdoors bent u op het juiste adres. Als aanvulling op de enorm populaire aluminium deur kiezen veel mensen voor een ensuite opstelling om hun inrichting nog mooier te maken. Wilt u meer weten over onze stalen ensuite deuren? Lees dan snel verder.

stalen deuren ensuite

Wat zijn ensuite deuren?


Ensuite deuren zijn twee schuifdeuren die twee kamers met elkaar verbinden. Bij Aluwdoors zijn dit net afgewerkte aluminium tussendeuren voor de woonkamer die de ruimte op een natuurlijke manier indelen.


De lasnaden zijn niet te zien en doordat de deur is gemaakt van aluminium, is deze zeer praktisch in gebruik. Het sjouwen met een zware stalen deur is voorbij. Naast de ensuite deuren hebben wij ook stalen scharnierdeuren, stalen taatdeuren en stalen schuifdeuren.

ensuite deuren

Zwarte stalen
en suite deuren


Het profiel van de zwarte stalen ensuite deuren is standaard in zwart met RAL9005. Wist u dat witte ensuite deuren ook steeds populairder worden? Daarnaast zijn de deuren ook te bestellen met een brons profiel, groen profiel of een profiel in bijna elke andere RAL-kleur.
Standaard zit er blank glas in de deur, maar ook dit is aan te passen. Het glas bestelt u ook in het groen, grijs of brons. Voor extra privacy is het glas zelfs te matteren.

​​​​​​​

stalen deuren ensuite brons

Waarom kiezen voor ensuite deuren?


Stalen ensuite deuren zijn helemaal van nu. Door hun ranke uiterlijk, minimalistische design en grote glasoppervlak laten ze veel licht door en passen ze goed in een modern interieur. Het profiel is in vrijwel alle RAL-kleuren verkrijgbaar en past daarom perfect bij de traditionele stijl, maar sluit ook goed aan bij een woonkamer in moderne stijl. Bij Aluwdoors stelt u uw stalen ensuite deur samen en ziet u direct een prijsindicatie. U ziet in de Configurator meteen hoe uw keuzes de prijs beïnvloeden.

​​​​​​​

Wat kosten stalen
en suite deuren?


De uiteindelijke prijs van een stalen deur is afhankelijk van de samenstelling van uw deur en is uiteraard afhankelijk van de grootte, wijdte en andere wensen die u voor uw deuren heeft. Tevreden? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via onze configurator. Wij voegen dan zo snel mogelijk de inmeet- en montagekosten toe zodat u een complete offerte heeft.

stalen deur ontwerpen
montage stalen deuren

Hoe plaatst u een stalen en suite deur?


Na het bestellen van de deur komen onze vakprofessionals langs om de ruimte voor de deuren goed in te meten. Door hun jarenlange ervaring zijn ze kundig in het creëren van de optimale ruimte die de deur eigenlijk nodig heeft. Verder is een deur van Aluwdoors maatwerk en is op het moment dat de deur besteld wordt nog veel te bepalen.


Heeft u een vraag die we nog niet beantwoord hebben? Op onze pagina ‘Veelgestelde vragen’ lichten we alles voor u toe zodat u goed geïnformeerd uw keuze maakt. Staat uw vraag er niet bij? Zoek dan contact via sales@aluwdoors.com

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?