Stompe binnendeur

Stompe binnendeuren, opdekdeuren, taatsdeuren. Waarschijnlijk hoort u ontzettend veel termen en bent u benieuwd naar de verschillen. Lees dan gerust verder!

Er zijn veel verschillende deuren, denk bijvoorbeeld aan stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren en stalen scharnierdeuren. De keuze op het gebied van binnendeuren is vaak enorm en juist dat maakt het zo lastig om te kiezen welke deur geschikt is voor uw huis of kantoor. In dit artikel leggen wij daarom alles uit over onze stompe binnendeuren en kozijnen.


Wat is een stompe binnendeur?

Veel mensen vragen zich af wat een stompe stalen binnendeur precies is. Het is hierbij goed om onderscheid te maken tussen stompe binnendeuren en opdekdeuren. Bij een stompe binnendeur valt de hele deur volledig in het kozijn, terwijl een opdekdeur gedeeltelijk in en gedeeltelijk over het kozijn valt.

stompe binnendeur

Stompe binnendeur kozijn


Veel mensen zien liever een stompe binnendeur dan een opdekdeur. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het net wat mooier en strakker staat. De deur valt volledig in het kozijn en daardoor is het net wat strakker. Aluwdoors levert de stompe scharnierdeuren altijd inclusief kozijn.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

Waarom een stompe binnendeur van Aluwdoors?


Aluwdoors biedt veel variatie als het gaat om binnendeuren. Voor iedere wens biedt Aluwdoors een passende oplossing. Zo worden de stompe binnendeuren met glas veel bij mensen thuis geplaatst, maar bijvoorbeeld ook in kantoorpanden. Daarbij gebruikt Aluwdoors 10 mm glas in de stompe binnendeuren. De stalen binnendeuren zijn hierdoor extra solide en bovendien functioneel qua geluid.


Ook de taatsdeuren en schuifdeuren van Aluwdoors worden zowel in huizen als in kantoren geplaatst.
Welke binnendeur kiezen?

​​​​​​​

Het kan best lastig zijn om de juiste binnendeur uit te kiezen: kiest u liever voor een aluminium schuifdeur voor binnen, of gaat u toch voor een stalen taatsdeur? Vooral als u geen overzicht heeft van de verschillende soorten binnendeuren op de markt, kan een stalen deur uitkiezen lastig zijn. Aluwdoors kan u hier gelukkig bij helpen.


Aluwdoors is al jaren de expert als het gaat om taatsdeuren, schuifdeuren en scharnierdeuren. Wilt u advies over welke binnendeur geschikt is voor uw situatie? Bezoek dan ook eens de showroom in Nunspeet.


Tip: Bekijk de Aluwdoors configurator en ontwerpt direct uw nieuwe binnendeur. U ziet gelijk de prijs van jouw stalen deur.


Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?