Op zoek naar zwarte stalen deuren? Aluwdoors helpt u verder.Op zoek naar zwarte stalen deuren? Aluwdoors helpt u verder. Een zwarte stalen deur is een tijdloze toevoeging in uw woonkamer, hal of slaapkamer en is ideaal in een modern interieur.

Wat is een zwarte
stalen deur?


Bij Aluwdoors is een zwarte ‘stalen’ deur een net afgewerkte, zwarte deur dat van aluminium is gemaakt. De deur is van Aluminium en is daardoor zeer makkelijk in gebruik. De deuren zijn standaard in het zwart (RAL9005) verkrijgbaar, maar wist u dat witte deuren ook steeds populairder worden? Daarnaast zijn de profielen ook te bestellen in het brons en bijna elke ralkleur. De deur komt standaard met blank glas, maar is ook verkrijgbaar in het brons, grijs of groen. Voor extra privacy is het glas te matteren.

zwarte stalen deur
zwarte stalen deur woonkamer

Waarom kiezen voor
stalen deuren?


Stalen deuren zijn tegenwoordig heel populair. Door hun ranke uiterlijk, simpele design en grote glasoppervlak laten ze veel licht door.


Bij Aluwdoors stelt u makkelijk uw stalen deur samen en ziet u direct een prijsindicatie. U ziet in de Configurator meteen hoe uw keuzes de prijs beïnvloeden.


stalen wand woonkamer

Wat kost een zwarte
stalen deur?


De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de grootte, wijdte en uiteindelijke samenstelling van de deur. Indien u tevreden bent met de nieuwe deur kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.
​​​​​​​
Bent u op zoek naar inspiratie? Vraag via de mail eenvoudig foto’s bij ons op of kijk in ons Fotoboek.


zwarte deuren zonder kozijn

Welk kozijn is nodig
voor de deur?


De taatsdeuren van Aluwdoors hebben geen kozijn nodig, omdat ze al in het deurprofiel draaien. Dit geeft het bijzondere effect dat de deuren vrij door de ruimte lijken te bewegen.


Indien u al een bestaand kozijn heeft waar u de deur in wilt plaatsen, is dit geen probleem. Onze vakprofessionals plaatsen de deur moeiteloos in het kozijn, mits het een stomp houten kozijn is met een diepte van 49 mm.

Komt de zwarte stalen deur
​​​​​​​inclusief montage?


Ja, wij monteren bij voorkeur altijd zelf. Als u via de configurator een offerte opvraagt kunnen wij voor u de inmeet- en montagekosten berekenen zodat u volledig complete offerte heeft. Na het bestellen van de deur maken we een afspraak om de ruimte voor de deuren goed in te meten. De inmeting werken we vervolgens uit zodat we de deur op maat helemaal naar wens kunnen maken.


Heeft u een vraag die we niet beantwoord hebben? Op onze pagina ‘Veelgestelde vragen’ lichten we alles voor u toe en kunt u zo geïnformeerd mogelijk uw keuze maken. Staat uw vraag er niet bij? Zoek dan contact via sales@aluwdoors.com.