Zwarte stalen deuren
bij Aluwdoors®

Op zoek naar zwarte stalen deuren? Aluwdoors helpt u verder.

Op zoek naar zwarte stalen deuren? Aluwdoors helpt u verder. Een zwarte stalen deur is een tijdloze toevoeging in uw woonkamer, hal of slaapkamer en is ideaal in een modern interieur.


Wat is een zwarte
stalen deur?


Bij Aluwdoors is een zwart stalen deur een net afgewerkte deur die van aluminium is gemaakt. Een zwarte aluminium deur is licht, onderhoudsvrij en zeer makkelijk in gebruik. Daarbij heeft zwart aluminium dezelfde industriële look als zwart staal, maar dan veel voordeliger! De deuren zijn standaard in het zwart (RAL9005) verkrijgbaar, maar wist u dat witte deuren ook steeds populairder worden? Dankzij het blanke glas laten de zwarte deuren veel licht door voor een open uitstraling. Wilt u juist iets anders? Kies dan voor getint glas in brons, grijs of groen. Voor extra privacy zijn stalen zwarte deuren met mat glas een perfecte oplossing.

zwarte stalen deur
zwarte stalen deur woonkamer

Waarom kiezen voor
zwarte stalen deuren?

Zwarte stalen deuren zijn momenteel heel populair. Door hun ranke uiterlijk, het stoere design en het grote glasoppervlak passen ze goed in ieder interieur.


Bovendien zijn zwarte stalen deuren eenvoudig op maat te bestellen. Bent u op zoek naar inspiratie? Vraag via de mail eenvoudig foto’s bij ons op of kijk in ons Fotoboek.

stalen wand woonkamer

Wat kost een zwarte
stalen deur?


De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de grootte, wijdte en uiteindelijke samenstelling van de deur.


Stel nu uw zwarte stalen deur samen en krijg direct een prijsindicatie van uw stalen deur. Varieer met de configurator en zie hoe uw keuzes de prijs beïnvloeden.​​​​​​​


Bent u tevreden met de nieuwe zwarte deur, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.


zwarte deuren zonder kozijn

Welk kozijn is nodig
voor de deur?


De stalen taatsdeuren van Aluwdoors hebben geen kozijn nodig, omdat ze al in het deurprofiel draaien. Dit geeft het bijzondere effect dat de deuren vrij door de ruimte lijken te bewegen.


Indien u al een bestaand kozijn heeft waar u de deur in wilt plaatsen, is dit geen probleem. Onze vakprofessionals plaatsen de deur moeiteloos in het kozijn, mits het een stomp houten kozijn is met een diepte van 49 mm.

Komt de zwarte stalen deur
​​​​​​​inclusief montage?


Ja, wij monteren bij voorkeur altijd zelf. Als u via de configurator een offerte opvraagt kunnen wij voor u de inmeet- en montagekosten berekenen zodat u volledig complete offerte heeft. Na het bestellen van de deur maken we een afspraak om de ruimte voor de deuren goed in te meten. De inmeting werken we vervolgens uit zodat we de deur op maat helemaal naar wens kunnen maken.


Heeft u een vraag die we niet beantwoord hebben? Op onze pagina ‘Veelgestelde vragen’ lichten we alles voor u toe en kunt u zo geïnformeerd mogelijk uw keuze maken. Staat uw vraag er niet bij? Zoek dan contact via sales@aluwdoors.com.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?