Witte aluminium deur
bij Aluwdoors®

Witte aluminium deur?


Witte aluminium deuren zijn een topkeuze als u gaat voor stijl, stevigheid en functionaliteit, en ze passen perfect bij zowel binnen- als buitenruimtes. In dit artikel ontdekt u alles wat u moet weten over witte aluminium deuren, geven we voorbeelden van aluminium deuren die we geplaatst hebben bij klanten en vertellen we meer over de verschillende witte RAL-kleuren.

stalen deur wit
witte deur staal

Waarom kiezen voor een witte aluminium deur in huis?

​​​​​​​

De keuze voor een witte aluminium deur in huis biedt verschillende voordelen die specifiek verband houden met de kleur wit. Hier zijn enkele redenen waarom wit zowel een populaire als aantrekkelijke keuze is:

Tijdloze uitstraling: Wit is een klassieke en tijdloze kleur die nooit uit de mode raakt. Door te kiezen voor een witte aluminium deur, kunt u er zeker van zijn dat uw deur ook in de toekomst stijlvol en passend blijft.


Veelzijdigheid: Wit is een neutrale kleur die goed samengaat met vrijwel elke andere kleur en stijl. Dit maakt het eenvoudig om een witte aluminium deur te combineren met verschillende interieurontwerpen, van minimalistisch en modern tot traditioneel en rustiek.


Ruimtelijkheid en helderheid: Witte deuren geven een gevoel van ruimte en lichtheid aan een kamer. Ze weerkaatsen natuurlijk licht en zorgen ervoor dat een ruimte groter en lichter lijkt. Dit is vooral voordelig in kleinere ruimtes of ruimtes met beperkt natuurlijk licht.


Contrast en focus: Witte aluminium deuren kunnen een prachtig contrast bieden met donkerdere kleuren of opvallende accenten in uw interieurontwerp. Hierdoor kan de deur een opvallend element worden dat de aandacht trekt en de esthetiek van de ruimte verbetert.


Visuele rust: Wit is een rustige en vredige kleur die een gevoel van sereniteit en kalmte kan creëren in uw woonruimte. Een witte aluminium deur kan bijdragen aan een rustgevende en harmonieuze omgeving, wat vooral belangrijk is in een tijd waarin ons huis steeds vaker een toevluchtsoord is van de drukte van het dagelijkse leven.


Eenvoudig aan te passen: Mocht u in de toekomst besluiten om uw interieurontwerp te veranderen, dan is een witte aluminium deur een flexibele basis die gemakkelijk kan worden aangepast aan nieuwe kleuren, stijlen en thema's.

Voorbeelden van witte aluminium deuren die we geplaatst hebben
​​​​​​​

Hieronder ziet u drie voorbeelden van witte aluminium deuren die we recent geplaatst hebben bij klanten. Zo ziet u hoe de deuren in huis staan en wat voor effect ze creëren. Op deze manier kunt u inschatten of witte aluminium deuren goed bij uw interieur passen. Bent u ook nieuwsgierig naar zwarte stalen deuren? Klik dan zeker op het linkje om ook onze zwarte stalen deuren te ontdekken.witte schuifdeur
taatsdeur wit

In welke Ral-kleur zijn witte aluminium deuren verkrijgbaar?

Witte aluminium deuren zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren, afhankelijk van de voorkeur van de klant en de fabrikant. RAL is een Europees kleurcoderingssysteem dat wordt gebruikt om kleuren van verf en coatings te definiëren en te standaardiseren. Enkele van de meest voorkomende RAL-kleuren voor witte aluminium deuren zijn:

RAL-9010 & RAL-9003

RAL 9010 - Zuiver wit: Dit is een helder en zuiver wit, vaak gebruikt voor een schone en moderne uitstraling. Het is een populaire keuze voor zowel binnen- als buitendeuren.

RAL 9003 - Signaalwit: Dit is een iets zachter wit met een subtiele grijstint. Het is een veelzijdige optie die goed werkt in zowel traditionele als moderne interieurs.


RAL-9016 & RAL-9001

RAL 9016 - Verkeerswit: Verkeerswit is een helder wit met een vleugje blauw. Het is een frisse en koele tint die vooral populair is voor buitendeuren.

RAL 9001 - Crèmewit: Crèmewit is een warmere en zachtere witte tint met een vleugje geel. Het is een uitstekende keuze voor een meer traditioneel of landelijk interieurontwerp.

witte stalen deur

Komt de witte aluminium deur inclusief montage?

Ja, wij monteren bij voorkeur altijd zelf. Als u via de configurator een offerte opvraagt, kunnen wij voor u de inmeet- en montagekosten berekenen, zodat u een volledig complete offerte heeft. Na het bestellen van de deur, maken we een afspraak om de ruimte voor de deuren goed in te meten. De inmeting werken we vervolgens uit, zodat we de witte aluminium deur op maat helemaal naar wens kunnen maken.

showroom aluwdoors

Kom langs in onze showroom in Nunspeet?

Heeft u een vraag die we niet beantwoord hebben? Op onze pagina 'Veelgestelde vragen' lichten we alles voor u toe, zodat u zo geïnformeerd mogelijk uw keuze kunt maken. Staat uw vraag er niet bij? Zoek dan contact via sales@aluwdoors.com. Bent u nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen? Kom dan ook zeker langs in onze showroom in Nunspeet.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?