.

.

.

.

...Alle artikelen


Aluminium deur zwart

. Leestijd: 3 minuten

Aluminium deuren met brons glas.

Aluminium deuren zijn een populaire keuze voor veel huiseigenaren vanwege hun duurzaamheid, sterkte en lage onderhoudskosten. Ze zijn ook beschikbaar in een scala aan kleuren en afwerkingen, waaronder zwart, wat een unieke en stijlvolle look geeft aan uw huis. In dit artikel vertellen we meer over een zwarte aluminium deur op maat, onze zwarte deuren met glas, evenals de voordelen van aluminium deuren.

Zwarte aluminium scharnierdeur met zijpaneel van hal naar keuken.

Aluminium deur zwart op maat


Als u op zoek bent naar een aluminium deur in het zwart die perfect aansluit bij uw huis, dan is het kopen van een aluminium deur op maat een uitstekende optie. Bij Aluwdoors kunt u een zwarte aluminium deur op maat kopen die precies past bij de afmetingen van uw deuropening. Bovendien biedt Aluwdoors een ruime selectie van stijlen en afwerkingen, zodat u een zwarte aluminium deur kiest die perfect aansluit bij de sfeer en het uiterlijk van uw woning. Bij Aluwdoors maken wij de aluminium deuren op maat en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Zwarte aluminium deur met glas


Een aluminium deur in het zwart met glas van Aluwdoors is een uniek en stijlvol product dat niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk is. Aluwdoors gebruikt hoogwaardig aluminium en duurzaam glas om deurpanelen te maken die sterk, veilig en mooi zijn. Bovendien bieden de deurpanelen met glas van Aluwdoors een aantal voordelen, zoals verbeterde lichtinval en verhoogde energie-efficiëntie. De deurpanelen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen. Bekijk snel onze ontwerptool en kom meer te weten.

Zwarte aluminium deur met glas.

Voordelen aluminium deuren


Bent u geïnteresseerd in het kopen van een zwarte aluminium deur? Lees dan snel hieronder de voordelen van aluminium deuren, ten opzichte van normale stalen deuren.


  • Gewicht: Aluminium deuren zijn vaak lichter dan stalen deuren, wat betekent dat ze gemakkelijker te openen en te sluiten zijn.
  • Corrosiebestendigheid: Aluminium is corrosiebestendig en hoeft geen speciale bescherming tegen roest te hebben, wat het onderhoud ervan vereenvoudigt. Stalen deuren kunnen wel roesten als de deuren niet goed onderhouden worden.
  • Esthetiek: Aluminium deuren zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, wat betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de look en sfeer van iedere woning. Kiest u voor een aluminium deur van Aluwdoors? Dan kiest u voor een exclusieve aluminium deur op maat.

Een zwarte deur met glas is momenteel een echte trend maar daarnaast ook heel tijdloos. Door het glas wat in de deuren verwerkt is, zijn de deuren toe te passen in vrijwel ieder interieur. De deuren worden vaak gezien als echte eyecatchers en worden daarom ook veel geplaatst in de hal of woonkamer. Het glas kan als voordeel gezien worden om het geheel juist open te houden en het licht in de woning te behouden. Maar kan ook nadelig ervaren worden. Sommige klanten vinden het juist fijn om bijvoorbeeld een dichte haldeur te hebben. Natuurlijk heeft Aluwdoors hier ook wat op bedacht. Zo heeft u de keuze uit diverse glassoorten en tinten waarbij u ook een 'dichte' deur kunt realiseren.

Stalen scharnierdeur met 1 roede.

Onderhoud van uw aluminium deur met glas


De metalen deuren van Aluwdoors zijn geheel onderhoudsvrij. De deuren zijn voorzien van een poedercoating van zeer hoge kwaliteit. Deze is goed bestemd tegen krassen. Maar hoe kunt u uw deur nou het beste schoonmaken? Dit is heel gemakkelijk! Wij adviseren onze klanten om wat groene zeep met lauw water te mengen in een emmer. Hiermee kunt u het glaswerk en het profiel schoonhouden zonder strepen.

Opties rondom uw zwarte aluminium deur


Bij Aluwdoors gebruiken wij standaard blank glas, wat gelaagd veiligheidsglas is. Bij onze taats- schuif- en opdekdeuren is dit 6mm dik. Bij onze scharnierdeuren is het glas 10mm dik. Naast blank glas hebben wij nog diverse kleuren en soorten als het gaat om glas. Zo hebben wij onder andere grijs, brons en groen glas. Dit soort glas is wel transparant maar heeft een tintje in het glas. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een geribbelde glassoort te kiezen om de transparantie juist weg te halen. Per glassoort zit er een meerprijs aan verbonden. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en de kosten daarvan? Kom dan gerust eens langs in onze showroom om alle glassoorten in het echt te bekijken.

Kosten zwarte aluminium deur


De kosten voor een zwarte aluminium deur met glas hangen af van de afmetingen, de opties en de kosten voor het inmeten en monteren. De startprijs begint vanaf €1.500,00 euro excl. BTW en de kosten voor het inmeten en monteren. Bij Aluwdoors heeft u de keuze om uw deur te laten coaten in diverse RAL-kleuren. Zwart (RAL-9005) is onze standaard kleur en daarbij ook direct het meest voordelige wat u kunt kiezen.

Moderne zwarte scharnierdeur met glas

Hoe wordt uw Aluw-deur gemonteerd?


Bij Aluwdoors kunt u ervoor kiezen om het gehele proces uit handen te geven. Wij komen dan bij onze klanten langs om de situatie in te meten, en op een later moment de deuren te monteren. Mocht u zelf de deuren willen monteren, dan kan dat natuurlijk ook! Wij hebben een inmeetformulier en een montagehandleiding, die wij dan naar onze klanten meesturen. Hierin staat duidelijk beschreven hoe de deuren gemonteerd moeten worden. Bel of mail gerust om de montagehandleiding door te nemen.

Zwarte aluminium taatsdeur met glas

Zwarte aluminium deur kopen bij Aluwdoors


Als u op zoek bent naar een duurzame, stijlvolle en functionele aluminium deur in het zwart, dan nodigen wij u uit om een kijkje te nemen bij Aluwdoors. Onze zwarte aluminium deuren zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen, zodat u een deur kunt kiezen die aansluit bij uw behoeften en wensen. Bovendien bieden we aluminium deuren op maat aan, zodat u een deur kiest die precies past bij de afmetingen van uw deuropening. Bekijk snel onze taatsdeuren, schuifdeuren, scharnierdeuren en opdekdeuren op onze website, of kom gezellig langs in onze showroom in Nunspeet/Mijdrecht.

Levertijd bij Aluwdoors


Wij kunnen komen inmeten wanneer de leefvloer erin zit en wanneer de wanden gestuukt zijn. Mocht de opening gereed zijn en wilt u een inmeting plannen, dan houden wij een wachttijd aan van 4 weken voordat er een collega van ons langs komt om alles in te meten. Wanneer wij geweest zijn om alles in te meten, hebben wij 4-6 weken productietijd nodig om de deur bij u te monteren. Totaal duurt het gehele proces ongeveer 8-10 weken voordat u kunt genieten van uw prachtige deuren!

Deel via: ​​​​​​​

Copyright © Aluwdoors

Meer weten over de voordelen van een
deur of wand van Aluwdoors?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant voor u?

.

Deel via: ​​​​​​​

Copyright © Aluwdoors

Meer weten over de voordelen van een
deur of wand van Aluwdoors?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant voor u?

.

Ontdek metalen schuifdeuren


Lees artikel ›

Shop-in-shop
Aluw Mijdrecht


Lees artikel ›

Wat is het voordeel van aluminium?


Lees artikel ›