.

.

.

.

...Alle artikelen


Industriële schuifdeur

. Leestijd: 3 minuten

Industriële schuifdeur openstaand

Stalen deuren zijn een geweldig alternatief voor houten deuren. Een stalen schuifdeur biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl en is bovendien uiterst praktisch. Ze zijn ook verrassend veelzijdig en werken goed in zowel open woningen als meer traditionele ruimtes.


Een stalen industriële schuifdeur is een blikvanger en past goed bij een industrieel interieur. Kiest u voor een Industriële schuifdeur? Dan kiest u voor een stalen schuifdeur op maat, en bepaalt u zelf de kleur.

Industriële schuifdeur in de keuken.

Stalen industriële schuifdeur


De meesten weten wel wat een standaard deur is. Men denkt dan aan een houten opdekdeur, die in een kozijn geplaatst wordt. Deze deuren zijn goedkoop, maar voegen niet veel toe aan de look & feel van jouw huis. Wilt u eens een keer wat anders? Kies dan voor een industriële schuifdeur als alternatief. Steeds meer mensen schaffen deze deuren aan voor in huis. Doordat Aluwdoors gebruikmaakt van aluminium, krijgt u een stalen deur, die licht is en makkelijk in gebruik.

Tijdloos, strak en een functioneel ontwerp


Een voordeel van een industriële schuifdeur is het strakke, moderne ontwerp. Dit type deur is over het algemeen vrij minimalistisch en is daarom geweldig als u een strakke, moderne uitstraling in uw huis wilt. Het is ook perfect als u een deur wilt die lang meegaat. Er is een breed scala aan stalen deuren beschikbaar. Zo vindt u altijd een stalen deur die past bij uw woning. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren, waaronder zwart, grijs, wit, zilver en bruin. Goed om te weten: bij Aluwdoors zijn alle RAL-kleuren mogelijk voor uw industriële schuifdeur. Dit komt omdat wij de deuren voorzien van een beschermende poedercoating. Een metalen deur bij Aluwdoors weegt gemiddeld zo'n 40 tot 50 kg. Dit is natuurlijk afhankelijk van de afmetingen van de deur. Wij gaan hierbij uit van een deur van 90 cm breed bij 260 cm hoog. Is uw deur groter of juist kleiner, dan scheelt dit ook weer in gewicht. Onze deuren worden gemaakt van aluminium van hoge kwaliteit. Aluminium roest nie en trekt niet krom. Hiervoor gebruiken wij ook een poedercoating. Ook de poedercoating is van hoge kwaliteit en goed bestemd tegen krassen. Wij gebruiken de poedercoating van Axalta coatings.

Het strakke, moderne profiel van Aluwdoors schuifdeuren.

Hoe wordt uw industriële schuifdeur gemonteerd?


Het installeren van uw aluminium deur kunt u laten verrichten door Aluwdoors. Aluwdoors heeft een team van monteurs die dagelijks op pad gaan om bij de klanten van Aluwdoors deuren te monteren. Voor het inmeten komt er een collega van Aluwdoors langs op de deuropening in te meten. Op die manier hebben wij de exacte maten en kunnen wij de deur op maat voor u produceren. Natuurlijk is het ook mogelijk om de deur zelf in te meten en te monteren. Hiervoor hebben wij een inmeetformulier en een montagehandleiding. Hierbij kunt u het beste contact opnemen met sales@aluwdoors.com. Aan de hand daarvan kunnen wij de documenten naar u sturen en het een en ander doornemen rondom de offerte. Bij de kosten van het monteren worden ook de reiskosten berekend voor het afleveren van de deur. Het kan natuurlijk zo zijn dat u uw eigen deur gaat monteren maar de deur wel afgeleverd moet worden. Ook hiervan hebben wij de kosten berekend vanuit onze hoofdlocatie in Nunspeet en is dus regiobepalend. Deze kosten kunt u ook opvragen via sales@aluwdoors.com.

Donkergrijze schuifdeur voor een boekenkast.

Bepaal de eigenschappen van uw industriële schuifdeur


Een stalen, industriële schuifdeur kunt u helemaal naar eigen hand zetten. Of het nou gaat om de kleur, het materiaal of het type handgreep; een industriële schuifdeur past bij ieder type interieur en vormt een subtiel interieurelement, waar mensen toch van opkijken. Via onze configurator kunt u uw stalen schuifdeur samenstellen. Daarna ontvangt u van ons een offerte met een prijsindicatie.

Koop uw industriële schuifdeur


Bij Aluwdoors worden alle deuren volledig op maat gemaakt. Hierdoor is het voor ons lastig om een goede prijsindicatie te geven. Wel kunnen wij u natuurlijk een startprijs geven van onze deuren, dit is ca. €1.500,00 euro. De verdere kosten hangen af van de afmetingen, opties en de woonplaats van montage. Voor een goede prijsindicatie kunt u het beste contact opnemen via sales@aluwdoors.com. In ons fotoboek ziet u meerdere voorbeelden van industriële schuifdeuren, die wij bij onze klanten geplaatst hebben. Bent u de volgende waar we langs mogen komen, om een industriele schuifdeur te plaatsen? Neem dan contact met ons op, of kom langs in de showroom in Nunspeet. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en geven graag advies.

Schuifdeur met satijn glas.

Onderhoud en garantie op uw industriële schuifdeur


De deuren van Aluwdoors zijn gemakkelijk schoon te maken en heel onderhoudsvrij. Door de poedercoating die op het profiel zit, blijft de deur in zeer goede staat en deze gaat jarenlang mee. Het profiel en het glaswerk is goed schoon te maken. Het beste kunt u hiervoor wat lauw water mengen met groene zeep. Hierdoor komen er ook geen strepen op het glas. Wanneer u een industriële deur bij Aluwdoors koopt, geeft Aluwdoors u een half jaar garantie op de montage van de deur. Verder op de deur en het systeem daarvan geeft Aluwdoors u 3 jaar garantie. Mocht het zo zijn dat er iets kapot of slecht werkend is bij uw deur? Neem dan contact met ons op zodat wij bij u langs kunnen komen om het probleem te verhelpen zodat u weer fijn kunt genieten van onze prachtige deuren!

Deel via: ​​​​​​​

Copyright © Aluwdoors

Meer weten over de voordelen van een
deur of wand van Aluwdoors?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant voor u?

.

Deel via: ​​​​​​​

Copyright © Aluwdoors

Meer weten over de voordelen van een
deur of wand van Aluwdoors?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant voor u?

.

Ontdek metalen schuifdeuren


Lees artikel ›

Shop-in-shop
Aluw Mijdrecht


Lees artikel ›

Wat is het voordeel van aluminium?


Lees artikel ›

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?