.

.

.

.

...Alle artikelen


Metalen schuifdeur voor buiten

. Leestijd: 3 minuten

metalen schuifdeuren voor buiten

De vraag naar stalen schuifdeuren en -puien neemt ontzettend hard toe. Vooral stalen schuifdeuren zijn momenteel populair. De stalen schuifdeur is ook toe te passen in een buitenruimte. Let wel; onze schuifdeuren zijn alleen toepasbaar voor ongeïsoleerde ruimtes zoals bijvoorbeeld een veranda of tuinkamer.

waarom een aluminium schuifdeur voor buiten

Waarom een aluminium schuifdeur voor buiten?


Een stalen schuifdeur voor buiten straalt luxe uit en is functioneel. Verder zorgt u met een stalen schuifdeur voor gemak, doordat u niet telkens de deuren open en dicht hoeft te doen. Doordat onze stalen schuifdeuren van aluminium gemaakt worden, gaan ze heel licht en makkelijk open. Verder zorgt aluminium voor een moderne, luxe uitstraling. Koopt u een stalen schuifpui voor buiten? Dan zorgt u ook voor een betere lichtinval, dan met traditionele openslaande deuren.

Voordelen van een aluminium deur voor buiten


Een stalen schuifdeur voor buiten heeft veel voordelen. De stalen schuifdeur heeft bijvoorbeeld geen uitslag omdat de schuifdeuren opzij worden geschoven in de rail. Dit zorgt ervoor dat er geen ruimte verloren gaat in de ruimte ofwel buiten de veranda of tuinkamer. Daarbij zijn ze makkelijk te bedienen en kunt u ze simpel open of dicht zetten.

voordelen van een aluminium deur voor buiten

Veiligheidseisen


Verder letten wij bij het maken van onze stalen schuifdeuren op veiligheid. Zo gebruiken wij gelaagd veiligheidsglas met een dikte van 6 mm. Het gelaagde glas houdt in dat er een folie tussen het glas in zit. Zodra het glas breekt blijft het gebroken glas in het folie hangen. Daarbij zijn de schuifdeuren voorzien van een softclose zodat de deuren rustig sluiten. Uiteraard voor het gemak maar ook een stukje veiligheid met sluiten.

aluminium schuifdeur voor buiten kopen

Aluminium schuifdeur voor buiten kopen


Bent u ook op zoek naar een stalen schuifdeur voor buiten? Ontdek dan snel de mogelijkheden van Aluwdoors en kom langs in onze showroom. Wij bespreken graag wat er mogelijk is en vertellen graag meer over onze stalen schuifdeuren voor buiten. Toch liever een andere type deur, of een stalen deur voor binnen? Ook dan bent u bij Aluwdoors aan het juiste adres. Wij bieden stalen taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren, vouwwanden en kantoorwanden aan.

Deel via: ​​​​​​​

Copyright © Aluwdoors

Meer weten over de voordelen van een
deur of wand van Aluwdoors?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant voor u?

.