.

.

.

.

...Alle artikelen


Aluminium schuifdeur woonkamer

. Leestijd: 3 minuten

aluminium schuifdeur woonkamer

Het upgraden van jouw huis met een stalen schuifdeur, is een uitstekende manier om waarde en functionaliteit toe te voegen. Schuifdeuren zien er niet alleen geweldig uit, maar ze voegen ook echt iets toe. Of u nu een appartement heeft, of een groot landhuis; een stalen schuifdeur is altijd een waardevolle toevoeging voor uw woonkamer.

aluminium schuifdeuren

Een aluminium schuifdeur scheid uw woonkamer


Een schuifdeur zorgt voor een goede afscheiding van jouw woonkamer. Wanneer de TV aanstaat in de kamer en er rustig in de keuken een bakje koffie gedronken wilt worden, komt een schuifdeur perfect van pas. Door het glas blijft de transparantie bestaan en worden er toch twee verschillende ruimtes gecreëerd. In de schuifdeuren zit 6 mm gelaagd veiligheidsglas, hierdoor houdt het ook nog geluid tegen.

Met een aluminium schuifdeur bespaart u ruimte


De stalen schuifdeuren van Aluwdoors zijn weg te schuiven over een paneel of over de muur. De schuifdeuren hebben geen draairichting waardoor het weining ruimte inneemt. Wilt u uw woning optimaal benutten, kies dan voor een schuifdeur bij Aluwdoors. Alle deuren worden voor u op maat gemaakt. Hierdoor kiest u de deur uit, precies zoals u het wenst.

aluminium schuifdeuren in een woonkamer

Hoe kiest u de juiste deur voor uw ruimte?


Als u op zoek bent naar een stalen schuifdeur voor uw woonkamer, moet u met een paar dingen rekening houden. Zo bent u er zeker van dat u de juiste deur kiest voor uw woonkamer. Allereerst is het belangrijk dat de grootte van de woonkamer goed benut wordt. Is de ruimte wat kleiner? Neem dan een schuifdeur, omdat deze deur niet veel ruimte inneemt. Wanneer u een grote ruimte heeft kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld onze taatsdeuren daarin toe te passen. Verder is goed om rekening te houden met het materiaal. Bij Aluwdoors kiezen wij bewust voor aluminium deuren, omdat dit zorgt voor een strakke, ranke uitstraling. Hiermee geeft uw woning een modern tintje.

aluminium schuifdeur in de kleur goud

Aluminium schuifdeur woonkamer kopen


Bent u op zoek naar een stalen schuifdeur, voor bijvoorbeeld in uw woonkamer? Ontdek dan snel de mogelijkheden van Aluwdoors en laat u inspireren door ons aanbod. Kom langs in onze showroom in Nunspeet of Mijdrecht. Daar staan onze adviseurs u graag te woord. Laat u het ons even weten wanneer u langs wilt komen? Wij plannen graag een afspraak in, zodat wij er zeker van zijn dat er een adviseur voor u beschikbaar is.

Deel via: ​​​​​​​

Copyright © Aluwdoors

Meer weten over de voordelen van een
deur of wand van Aluwdoors?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant voor u?

.