.

.

.

.

...Alle artikelen


Binnendeur industrieel zwart

. Leestijd: 3 minuten

Industriële wand in de keuken met taatsdeuren.

Aluwdoors verkoopt stalen binnendeuren, die goed aansluiten op een industrieel interieur. Met name de zwarte industriële binnendeuren zijn populair. Wij maken deze deuren op maat en voorzien klanten van hun nieuwe aanwinst. Koopt u een stalen zwarte binnendeur bij Aluwdoors? Dan wordt u volledig ontzorgd.​​​​​​​

Buisgrepen op een industriële deur van Aluwdoors.

Wat is een industriële zwarte deur?


Een industriële zwarte deur is, zoals de naam al doet vermoeden, een zwarte deur met een industriële uitstraling en vormgeving. Veel mensen denken dat "industrieel" en "chic" hetzelfde is. Maar in werkelijkheid zijn het totaal verschillende concepten. Industrieel verwijst naar een specifieke stijl en esthetiek die populair was in de 19e en begin 20e eeuw. Het richt zich typisch op functionaliteit en de materialen die worden gebruikt in het ontwerp van de ruimte. Hoewel de industriële binnendeuren al lang bestaan, zijn de stalen industriële zwarte deuren van Aluwdoors tijdloos. De deuren zijn verkrijgbaar als taatsdeur, schuifdeur, opdekdeur of stompe scharnierdeur en worden op maat gemaakt.

Waarom zwarte industriële binnendeuren?


Er zijn veel redenen waarom zwarte industriële deuren zo populair en geliefd zijn bij interieurontwerpers en architecten. Wat ze onderscheidt van andere deurtypes is dat de deuren mat zijn in plaats van glanzend. Terwijl glanzende deuren er heel modern uitzien, hebben industriële deuren een hele andere uitstraling. Een van de belangrijkste voordelen van een industriële zwarte deur is dat deze uiterst veelzijdig is.


Een glanzende zwarte deur ziet er geweldig uit in de meeste ruimtes, maar een matte deur kan in bijna elk interieur, met elk kleurenpalet, worden gebruikt. Hierdoor past een een zwarte stalen binnendeur ook bij andere interieurtypes, zoals chic en scandinavisch, zonder dat je afbreuk hoeft te doen aan de uitstraling van uw ruimte. In een industriële ruimte komt een zwarte stalen deur het beste tot zijn recht.

Industriële schuifdeur met 3 vakken.

Moderne, industriële ruimtes


Moderne, industriële ruimtes vragen om passende deuren. De zwarte industriële binnendeur past in huiselijke toepassingen, maar is ook perfect voor kantoorruimtes. De stalen deuren winnen het aan tegenwoordig aan populariteit, omdat ze duurzamer en sterker zijn dan houten deuren. Ook gaat de stalen binnendeur langer mee, en zijn ze makkelijk af te nemen met een vochtige doek. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten zwarte deuren op de markt. Veel daarvan zijn perfect voor industriële (werk)ruimtes.

Zwarte industriële wand bij trap inclusief taatsdeur.

Zwarte industriële binnendeur kopen


Een zwarte industriële binnendeur koopt u bij Aluwdoors. De deuren van Aluwdoors kunnen geplaatst worden in iedere ruimte. Zo zijn ze bijvoorbeeld ideaal om uw thuiskantoor te scheiden van andere ruimtes. Onze stalen deuren zijn van aluminium, waardoor onze experts ze eenvoudig plaatsen. Ook gaan onze stalen deuren makkelijk open en dicht, en gaan ze tientallen jaren mee. Geïnteresseerd in een zwarte industriële binnendeur? Bekijk dan onze configurator, of neem direct contact op.

Deel via: ​​​​​​​

Copyright © Aluwdoors

Meer weten over de voordelen van een
deur of wand van Aluwdoors?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant voor u?

.