De voordelen
van stalen deuren van Aluwdoors®

Aluminium deuren van Aluwdoors.
Beter dan stalen deuren met glas.
​​​​​​​Ontdek hier de voordelen.


Wij maken onze stalen binnendeuren met glas van strakke en ranke aluminium profielen. Niet te onderscheiden van echte stalen deuren, behalve in de prijs! De belangrijkste componenten waar onze stalen deuren en scheidingswanden uit bestaan zijn de aluminium profielen en het glas. Onze versie van de ‘stalen deur’ is symmetrisch en dus aan beide zijden gelijk. Dat zorgt voor een strakke uitstraling. Op deze pagina leest u meer over voordelen van aluminium deuren ten opzichte van stalen deuren.

stalen taatsdeuren

Vier voordelen op een rij

Daarom kiest u Aluwdoors®

01

Veel ranker dan
stalen deuren


De profielen die wij voor de aluminium deuren en kantoorwanden gebruiken zijn veel ranker en strakker dan profielen die gebruikt worden voor stalen deuren. Dat komt omdat bij staal doorgaans wordt gewerkt met een 'radius' van 3 mm. Bij onze – in eigen beheer ontwikkelde – profielen gebruiken we een radius van slechts een ½ mm. Het vooraanzicht van onze profielen is slechts 30 mm, bij stalen deuren is dat meestal 35 mm of zelfs meer. Daardoor hebben we het strakste en rankste, maar toch superstevige profiel in huis!

02

Symmetrisch en
licht van gewicht


Onze metalen deuren zijn aan de voor- en achterzijde gelijk. Als je verschillende deuren in één ruimte toepast wordt het tegelijk zien van twee van elkaar verschillende zijden dus voorkomen. Daarnaast is aluminium veel lichter dan staal. Door het toepassen van een dikkere wanddikte – 3 mm. in plaats van 2 mm. bij stalen deuren – wordt wel dezelfde sterkte bereikt. Hierdoor zijn onze metalen deuren net even iets makkelijker te hanteren dan stalen deuren, zonder dat dit de stevigheid beïnvloed.

03

Onderhoudsvrij, geen
​​​​​​​las en geen roest


Bij ons zijn geen lasnaden zichtbaar, dit zorgt voor een zeer strakke deurafwerking. En omdat onze deuren van aluminium en rvs-onderdelen gemaakt worden, is roesten niet mogelijk. Dit is vooral bij douchewanden en buitenverblijven een groot voordeel, maar ook zal het de levensduur verlengen van binnendeuren. Een iets te enthousiaste schoonmaakbeurt zal de metalen deur niet beschadigen. Ook eventuele zweethanden op het handvat doen niets met de coating en het materiaal. hierdoor zijn de deuren ook volledig onderhoudsvrij.

04

Voordelig en van
​​​​​​​hoge kwaliteit


Onze metalen deuren worden in Nederland met hoogwaardige Axalta poedercoating afgewerkt. Deze coating wordt er echt in gebakken, afslijten is vrijwel niet mogelijk. U hoeft de deuren nooit te schilderen, maar als u eens ander kleurtje wil kan dit natuurlijk wel. Door het toepassen van hoogwaardige poedercoating, hetzelfde glas en het niet duidelijk merkbare verschil in stevigheid zijn onze metalen deuren niet te onderscheiden van echte stalen deuren, behalve in de prijs natuurlijk!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?