Dé leverancier van
metalen deuren en
wanden. Aluwdoors®

Aluwdoors in Nunspeet is leverancier van metalen deuren en wanden. We leveren door heel Nederland, maar zijn ook actief in o.a. Duitsland, Belgie en de Verenigde Staten.

Aluwdoors is een metalen deurenleverancier in Nunspeet. Wij maken en leveren aluminium deuren. Het stalen deuren begrip is voor de meesten wel bekend en bestaat ook al langer. Aluwdoors heeft er echter voor gekozen om aluminium deuren te maken. Waar de stalen deuren vooral de industriële sfeer met zich meebrengt geloven wij dat we met de aluminium deuren een tijdloos product hebben. Door de kleur en het type profiel past het welliswaar goed in een industriële sfeer maar door de eindeloze keuzes en het strakke profiel past het ook heel mooi in een strak, modern huis.


Naast dat we veel deuren en wanden leveren in Nederland, leveren wij onze producten ook in België, Duitsland en de Verenigde Staten. Onze klanten zijn dan ook zowel particulier als zakelijk. Een prachtige deur voor uw woning, of bent u op zoek naar een grote hoeveelheid glazen kantoorwanden voor uw kantoor of showroom? Geen probleem, wij zijn op beide terreinen een specialist.

Uniek maatwerk


​​​​​​​Metalen deuren van Aluwdoors zijn altijd maatwerk. Dat betekent dat we vrijwel altijd uw gewenste product kunnen aanbieden. Ook hebben we zelf het meest strakke en ranke profiel ontwikkeld – nog ranker en stakker is dan de standaardprofielen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Zo zorgen wij voor een zeer strak geheel en een superieure afwerking. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur en zijn ook nog eens zeer scherp geprijst.

Hét alternatief voor stalen deuren


Aluwdoors levert taatsdeuren, schuifdeuren en vaste wanden voor binnen en voor buiten. Wij kunnen ook uw kantoor voorzien van de stalen kantoorwanden met glas om ook daar de indutriele look te creëren. Wilt u uw interieur opfrissen met de industriële look van stalen deuren? Aluwdoors biedt u het goedkopere alternatief voor de industriële stalen deur. Onze metalen deuren zijn gemaakt van aluminium in plaats van staal. De nog rankere, strakke metalen profielen geven uw interieur net dat beetje meer. Aluminium heeft als voordeel dat het lichter in gewicht is dan staal en daarmee veel handzamer maar het blijft nog steeds een stevige en solide deur.. Daarnaast kan aluminium niet roesten. De deuren zijn dan ook geschikt voor buitengebruik. Ook zie je bij onze metalen deuren geen lasnaden, wat zorgt voor een zeer strakke en ranke uitstraling. De coating die we toepassen is hetzelfde als bij stalen deuren. Daarmee creëren we dezelfde industriële uitstraling als bij deuren van staal en dan ranker, strakker en scherper geprijst.

De metalen deuren zijn
uitgebreid en doordacht


Onze taatsdeuren draaien twee kanten op, zodat de deur u nooit ophoudt en u altijd vrijuit door kunt lopen. Kiest u voor metalen schuifdeuren? Die schuiven strak langs de wand, zodat uw ruimte minimaal verkleind wordt. Onze vaste wanden zijn – omdat ze nooit zullen roesten – ook zeer geschikt om als douchewand te gebruiken. Ook bieden we diverse handgrepen aan, zodat u de greep kunt kiezen die goed bij uw interieur past. De vlakverdeling van het glas is ook volledig naar wens samen te stellen. Daarbij hebben we verschillende soorten roedes die bij uw deuren passen. Samen zorgen onze producten voor de juiste afwerking in uw woning, badkamer of kantoor.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?