Ons eigen merk stalen deuren
Aluwdoors®

Aluwdoors is niet alleen de naam van ons bedrijf maar ook ons eigen merk van de deuren. De profielen zijn namelijk zelf bedacht en we maken het zelf in onze eigen werkplaats. Vandaar dat we het belangrijk vinden dat u wat uitleg krijgt over onze naam. Wat betekent Aluwdoors eigenlijk? Het is een combinatie van aluminium en Veluwe, de twee kernbegrippen van ons bedrijf.  1. Wij geloven in aluminium. Stalen deuren bestaan al lange tijd en u ziet ons ook deze term gebruiken, dit is omdat de deuren in de volksmond meestal zo worden genoemd. Toch denken wij dat een aluminium deur kwalitatief en qua gebruiksgemak beter is. Daarbij is het een tijdloos product. Waar staal zich met name focust op het industriële interieur, passen onze deuren ook perfect in een strak en modern interieur. Sterker nog; het maakt het nog meer af.
  2. Waarom de Veluwe? Ons bedrijf is gevestigd in Nunspeet op de Veluwe. Wij zijn simpelweg trots op onze roots. Wij geloven dat de Veluwse nuchterheid ons gebracht heeft waar we nu staan, vandaar dat we daar best een beetje trots op zijn en dit willen verwerken in onze naam.


Disclaimer: Onze naam is sinds kort gewijzigd. Wij hebben ons best gedaan alles in Aluwdoors te veranderen maar het kan natuurlijk zo zijn dat u af en toe Aluxdoors tegenkomt. Laat het ons weten via j.kok@aluwdoors.com. Dan passen wij het aan. Bedankt voor uw feedback!U heeft hierboven kunnen lezen hoe belangrijk wij onze naam vinden. Dit omdat het een stukje is van onze identiteit. Wij vinden het uiteraard belangrijk dat onze naam dan ook correct wordt geschreven en gebruikt. Aluwdoors is dan ook de enige correcte versie. Het moet volledig aan elkaar geschreven worden en de A is de enige hoofdletter in het woord. Zie hieronder weergegeven.Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?