​​​​​​​Shop-in-shop in Mijdrecht

stalen wanden zwart
glazen kantoorwanden


Bent u op zoek naar een stalen deur en woont of werkt u in de buurt van Amsterdam? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf nu kunt op de zaterdagen terecht in onze shop-in-shop in Mijdrecht. U kunt op afspraak langskomen en vragen stellen aan onze adviseur. Zij helpen u met het vinden van de perfecte stalen deur. Bel (0)85 1301 965


Showroom Mijdrecht

Onze stalen deuren zijn zeer geliefd bij bedrijven en particulieren in Amsterdam en omgeving. Onze shop-in-shop in Mijdrecht ligt slechts een halfuur rijden vanaf onze hoofdstad en is geopend op de zaterdagen. Maak wel even een afspraak, zodat onze adviseur uitgebreid de tijd heeft om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Uiteraard kunt onze showroom in Nunspeet ook op afspraak bezoeken van maandag tot en met zaterdag.


Voor elke stijl, een passende deur

In Amsterdam vindt u alle soorten woningen, kantoren en stijlen. Het brede aanbod aan stalen deuren beidt opties voor alle looks in Amsterdam: van een moderne uitstraling tot het klassieke interieur. Naast de look van de deur, is er ook aan de functionaliteiten gedacht. U heeft keuze uit verschillende klinken en grepen, soorten glas, een unieke verdeling van staaanders of liggers en diverse sloten. Wij besteden aandacht aan een deur die perfect past bij uw interieur en wensen. Bekijk ons fotoboek voor meer inspiratie.

Stalen deuren

Aluwdoors heeft een ruim assortiment aan stalen deuren. In onze winkels kunt u onze stalen taats-, schuif- en scharnierdeuren bekijken. Benieuwd naar meer ideeën? Bekijk dan onze sociale media kanalen voor verschillende voorbeelden.


Wanden

Naast deuren bieden wij vouwwanden en kantoorwanden aan. Beide kunnen op maat gemaakt worden. Voor een ruimtelijke en open sfeer op de werkvloer bieden wij de glazen kantoorwanden aan. Voor het dichtmaken van een overdekt terras is de aluminium vouwwand een uitkomst. Voor iederen ruimte is er een oplossing.


Kom langs!
Bent u benieuwd naar al onze stalen deuren en wanden en wilt u deze eens in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom in Nunspeet of de shop-in-shop in Mijdrecht. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de perfecte deur of wand.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?