Stalen schuifdeuren
bij Aluwdoors®

U bevindt zich hier:HomeSchuifdeuren

Wanneer de draairuimte beperkt is, of als u zoekt naar een elegante manier om een ruimte te scheiden - zijn stalen schuifdeuren de oplossing.

Voor buiten of binnen schuifdeuren bent u bij Aluwdoors welkom. Met een schuifdeur op maat is het gemakkelijk om ruimtes te splitsen. Hierdoor krijgt u naast een moderne uitstraling ook verbeterde privacy en warmtebehoud.

De aluminium schuifdeuren van Aluwdoors zijn net zo robuust en
strak als stalen schuifdeuren,
​​​​​​​maar dan veel beter betaalbaar.


In deze video legt Henk Jan Woudenberg van Aluwdoors het toe.

Het schuifdeursysteem


Onze stalen schuifdeuren worden geleverd met een hangend railsysteem. Hierdoor garanderen wij dat onze schuifdeuren perfect passen en er geen randen of gleuven in of op de vloer aanwezig zijn. Onze schuifdeuren beschikken over een superlicht aluminium frame waardoor ze soepel en makkelijk open en dicht schuiven. Ook heeft u de optie om voor ondergeleiding te gaan als u meerdere schuifdeuren over elkaar wilt laten schuiven zoals bijvoorbeeld bij het splitsen van een grote ruimte of serre.

Stalen schuifdeur naar eigen voorkeur


De zijpanelen, handvatten, liggers en staanders van de stalen schuifdeuren zijn volledig aanpasbaar. Onze aluminium deuren zijn beschikbaar in zwart, brons, wit en bijna elke mogelijke RAL-kleur. Hierdoor is er voor elke woonkamer, badkamer, serre of kantoor een moderne industriele schuifdeur.

Wat kosten stalen schuifdeuren?


U berekent eenvoudig de prijs van stalen schuifdeuren met onze configurator. De prijs van stalen deuren hangt namelijk af van verschillende factoren. Zoals de hoogte en breedte van de schuifdeur, het aantal deuren en zijpanelen en extra opties zoals gekleurd glas en handgrepen. Omdat onze stalen schuifdeuren van aluminium worden gemaakt zijn ze goed betaalbaar.

Waarom een schuifdeur van Aluwdoors?


Onze aluminium frames zijn lichter dan een standaard stalen schuifdeur. Dit zorgt ervoor dat de schuifdeuren eenvoudig open en dicht gaan. Dankzij een softclose systeem (optioneel) remt de deur af vlak voor sluiten. Bovendien zijn de aluminium schuifdeuren net zo robuust en strak als stalen schuifdeuren, maar dan veel beter betaalbaar. Ervaar het zelf in onze showroom of stel uw ideale deur samen in onze configurator.

Vraag direct uw offerte op in onze configurator.

Stalen schuifdeur met glas


Onze stalen schuifdeuren leveren we standaard met blank glas - geproduceerd door de Saint Gobain group. Overigens heeft u ook de optie voor gekleurd glas in de kleuren brons, groen of grijs. Speelt privacy een grote rol dan is mat glas zeker een aanrader.

Veiligheid van glazen schuifdeuren


De meeste schuifdeuren van Aluwdoors zijn voorzien van gelaagd glas. Dit betekent dat de glasplaat bestaat uit twee lagen glas met daartussen een laag folie. Hierdoor is de kans op breken en barsten van de glazen deur klein. Mocht er toch iets gebeuren, dan breekt de glasplaat niet in stukken en blijven de scherven plakken aan de folielaag.

Uiterst sterk gehard glas

​​​​​​​

Zoals u hiernaast leest, leveren wij meestal gelaagd glas. Maar wij kunnen ook gehard veiligheidsglas leveren. Dit wordt vaker gebruikt in gekleurde ruiten bijvoorbeeld. Gehard glas is ontzettend sterk. Mocht er toch een schade ontstaan, dan breekt dit glas in kleine scherven die zo klein zijn dat de kans op een verwonding minimaal is.

Veelgestelde vragen op een rij.

+-Ik heb vloerverwarming, hoe doen jullie dit?

Vloeverwarming is voor ons geen probleem. Wij plaatsen enkel een kleine geleider op de grond die we eventueel ook kunnen verlijmen. Heeft u zijpanelen naast uw deur? Geen probleem, die verlijmen we sowieso.

+-Leveren jullie de schuifdeur inclusief rail?
Ja, de rail zit uiteraard ook inbegrepen. Deze hangen wij tegen het plafond of aan de muur en wordt op lengte gemaakt zoals die in uw situatie moet zijn.
Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Magazine aanvragen
Meer informatie?