​​​​​​​

Taatsdeur staal vs hout

taatsdeur zwart
enkele taatsdeur


Taatsdeuren staan bekend om haar elegante en moderne uitstraling. Ook is er veel mogelijk bij het kiezen van een taatsdeur. Gaat u liever voor een enkele taatsdeur, of kiest u toch voor een dubbele taatsdeur? En kiest u liever voor een houten taatsdeur, of kiest u voor staal? Vooral de laatste vraag kan lastig zijn. Daarom meer over de verschillen tussen houten taatsdeuren en stalen taatsdeuren.Houten taatsdeuren

Bent u op zoek naar een goedkope taatsdeur? Dan is een houten taatsdeur een goede keuze. Houten taatsdeuren zijn natuurlijk en passen goed bij een landelijk interieur. Ook zorgen houten deuren voor een warm gevoel en zijn ze relatief makkelijk te plaatsen. Verder kan hout goed dienen als isolatiemateriaal.


Nadelen houten taatsdeuren

Toch hebben houten taatsdeuren ook minderen kanten. Ze vereisen regelmatig onderhoud, hebben een goede behandeling nodig en u bent een stuk sneller toe aan een nieuwe deur, waardoor het kostenplaatje uiteindelijk toch hoger ligt, dan bij de stalen taatsdeur. Ook is een grote houten deur gevoelig voor kromtrekken. Men moet een massieve houten deur daarom regelmatig lakken en schuren. Helemaal als de deuren dienen als buitendeur.


Stalen taatsdeuren

Tegenwoordig neemt de vraag naar stalen deuren hard toe. Dat zien we ook terug bij Aluwdoors. Wij richten ons enkele op de verkoop van stalen deuren, omdat wij denken dat stalen deuren de toekomst hebben. Stalen deuren zijn duurzaam, gaan lang mee en hebben geen onderhoud nodig. Dit maakt een stalen taatsdeur van Aluwdoors een uitermate goede investering. Een stalen taatsdeur draait zowel naar binnen als buiten, op een kwart voor de regel. De deur wordt gemonteerd aan het plafond en aan de vloer, dus niet in een kozijn. Doordat er geen kozijn nodig is, kunt u de stalen taatsdeuren zien als een van de meest moderne, exclusieve en stijlvolle deuren op de markt. Of u nu voor staal of aluminium kiest, dat maakt geen verschil. Beide zijn duurzame materialen en vaak wordt de keuze gemaakt op basis van wat u het mooiste vindt.


Stalen taatsdeuren bij Aluwdoors

Al veel klanten hebben bij Aluwdoors een stalen taatsdeur gekocht. Bent u de volgende? Wat uw wensen of behoeften ook zijn; voor stalen deuren bent u bij Aluwdoors aan het juiste adres. Kom snel langs in de showroom in Nunspeet, of vraag een offerte aan via de website. Ook voor stalen scharnierdeuren, schuifdeuren en stalen wanden bent u bij Aluwdoors aan het juiste adres.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?