​​​​​​​

Wat is een schuifdeur?

aluminium schuifdeuren
schuifdeuren metaal


Een stalen schuifdeur is een perfecte oplossing wanneer u meer uit uw woning wilt halen. De deuren bieden optimale transparantie en kan de ruimte afscheiden. Doordat de deuren over panelen/muren weg te schuiven zijn neemt het weinig ruimte in. De schuifdeuren van Aluwdoors zijn zowel binnen als buiten toe te passen. Let wel: de aluminium schuifdeuren hebben geen isolerende werking en zijn daarom perfect toe te passen in veranda of tuinkamer.


Wat is een aluminium schuifdeur?

Een metalen schuifdeur is een strakke, industriële deur die gemaakt is van aluminium. Er zijn veel verschillende soorten schuifdeuren, maar u ziet ze tegenwoordig steeds meer als afscheiding van keuken en kamer. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van schuifdeuren. Doordat de aluminium schuifdeuren bij Aluwdoors altijd op maat gemaakt worden, zijn ze zowel geschikt in grote als in kleinere ruimtes. De schuifdeur neemt weinig ruimte in beslag omdat de deur weggeschoven wordt over een zijpaneel of muur.


Waarom een aluminium schuifdeur gebruiken?

Een stalen schuifdeur kan in allerlei verschillende omgevingen toegepast worden. De deuren zijn voorzien van een dubbel soft-close systeem. Dit houdt in dat tijdens het schuiven van de deuren de deuren zachtjes openen en sluiten. Doordat Aluwdoors alle deuren op maat maakt, zijn de mogelijkheden groot. Hierdoor kunt u uw deur uitzoeken die perfect aansluit op uw behoeften en wensen. Tot slot zijn de aluminium schuifdeuren zeer eenvoudig te onderhouden. Dit komt omdat er gebruikgemaakt wordt van hoogwaardig metaal en glas.


Hoe kies je een nieuwe aluminium deur?
Wanneer u een aluminium deur kiest, zijn er verschillende dingen die je moet overwegen. Het eerste waar u rekening mee moet houden is het type deur dat u wenst. Wilt u een stalen schuifdeur voor in een kantoorpand, industriële ruimte, of toch een stalen deur voor in huis? Afhankelijk van de omgeving waarin u de deur wilt plaatsen, is er keuze uit verschillende deuren en wanden.
​​​​​​​

Stalen schuifdeur kopen

Stalen schuifdeuren kunnen voor veel diverse toepassingen gebruikt worden. Ben jij op zoek naar een stalen schuifdeur? Kom dan zeker eens langs in onze Aluwdoors showroom in Nunspeet. Wij bieden met onze aluminium schuifdeuren een alternatief voor de stalen schuifdeur. Onze schuifdeuren zijn stijlvol, duurzaam en ontzettend sterk. Doordat wij gebruikmaken van aluminum, zijn ze ook nog eens ontzettend functioneel.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Magazine aanvragen
Meer informatie?