aluminium banner huiskamer

Aluminium deuren
bij Aluwdoors


Aluminium deuren zijn momenteel enorm populair. Dankzij hun staal look en strakke design passen ze in ieder modern interieur. Bovendien zijn aluminium deuren licht, voordelig geprijsd en in veel kleuren verkrijgbaar. Door onze speciale productiemethode produceren we bij Aluwdoors uw deuren nog sneller en bespaart u volop.

aluminium scharnierdeur

Wat is een aluminium deur?


Een aluminium deur is een stijlvolle, net afgewerkte deur die in veel woonruimtes goed staat. Door een groot oppervlakte aan glas laat de deur veel licht door en sluit het ruimten op een natuurlijke manier af. De mogelijkheden van aluminium zijn eindeloos en zowel geschikt voor binnendeuren als buitendeuren. Denk bijvoorbeeld aan openslaande deuren of aluminium schuifdeuren. Deze kunnen worden uitgebreid met zijpanelen, roeden en handvatten die ze het uiterlijk geven van luxe, stalen ensuite deuren.

Zwarte aluminium deur


Standaard leveren wij een zwarte aluminium deur met het profiel in RAL9005. Maar wist u dat de witte aluminium deur steeds populairder wordt? Daarnaast zijn de aluminium deuren ook te bestellen in het brons en bijna elke andere RAL-kleur. Het standaard glas in de deur is blank, maar ook dit is verkrijgbaar in het groen, grijs of brons. Voor extra privacy is het glas te matteren.

Wat kost een aluminium deur?


De deuren van Aluwdoors zijn van aluminium en zijn daardoor licht in gebruik, makkelijk verplaatsbaar en een zeer betaalbaar alternatief voor stalen deuren. Stel eenvoudig uw aluminium deur samen en bereken de prijs van uw aluminium deur zodat u straks niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe plaatst u een aluminium deur?


Zodra u de bestelling heeft geplaatst, kunt u de aluminium deuren door onze vakprofessionals laten plaatsen. Ver voordat de deuren worden geplaatst, zullen onze professionals bij u langskomen om de ruimten vakkundig in te meten. Zij zorgen ervoor dat de deuren altijd passend en mooi in de ruimte staan. Als u de deur liever zelf plaatst, sturen we u een uitgebreide installatiehandleiding toe zodat u goed ziet hoe u de deur plaatst.

Onderhoud van een aluminium deur


De aluminium deuren van Aluwdoors hebben geen speciaal onderhoud nodig. Wilt u toch de ramen of het deurprofiel schoonmaken? Dan werkt een sopje natuurlijk altijd. De profielen zijn voorzien van een coating in RAL9005 waardoor vette vingers en zweethanden niet zichtbaar zijn. De deur is met een gerust hart te gebruiken dus! Voor welke deur kiest u? Een taatsdeur, scharnierdeur, of gaat u toch voor de schuifdeuren?


Heeft u nog vragen? Onder Veelgestelde vragen hebben we een opsomming gemaakt van de vragen die we vaak voorbij zien komen. Wilt u iets anders vragen? Mail ons dan op sales@aluwdoors.com.

aluminium deuren profiel
Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Magazine aanvragen
Meer informatie?