Daarom aluminium
deuren
bij Aluwdoors®

Stalen deuren of aluminium deuren? Werken jullie nu met staal of aluminium? Een vraag die wij regelmatig krijgen. Wij begrijpen af en toe best de verwarring of dit nu stalen deuren of aluminium deuren zijn, of misschien allebei.

We gebruiken namelijk meerdere termen zoals de traditionele stalen deuren, aluminium deuren en metalen deuren. Wat wij merken in de showroom, is dat de klant vaak op zoek is naar de verschillen tussen aluminium en staal. ​​​​​​​Neem als voorbeeld een klant die zegt dat hij komt voor een stalen deur, waarop wij aangeven dat het echt om aluminium gaat. De klant zegt op zijn beurt dan: "Ja dat weet ik, ik bedoel het idee."

Bewust gekozen om de voordelen


Behalve dat de stalen deur een prachtig product is, is het ook inmiddels een begrip geworden. Denk aan alle afbeeldingen die worden geplaatst op Pinterest of Instagram, dit is wat de klant zoekt. Wij denken dat het daarom ook goed is om aluminium deuren te vergelijken met stalen deuren aangezien wij echt geloven dat een aluminium deur een mooier product is. Aluminium heeft namelijk gewoon heel veel voordelen. Voor ons is aluminium namelijk heel bewust gekozen.

Maar waarom gebruiken jullie nu als woorden stalen deuren?


Simpel, dit is waar iedereen op zoekt en we willen wel vindbaar zijn uiteraard. Daarbij zijn we ontzettend trots op ons product en juist op het punt dat wij aluminium gebruiken waar vele anderen staal gebruiken. Hieronder vindt u enkele punten waarom wij aluminium gebruiken voor onze industriele deuren en ook een video waarin wij nog verder uitleggen. Heeft u toch nog vragen hierover, bel of mail ons dan gerust. En nogmaals; altijd welkom in onze showroom in Nunspeet om het product ook echt even te bekijken, dat is altijd goed!

Standaardmaten aluminium taatsdeuren


Heeft u een standaardmaat aluminium taatsdeur nodig?
Deze bestelt u direct onl​​​​​​​ine!

3-vaks Aluminium Taatsdeur 930 x 2315 >

4- vaks Aluminium Taatsdeur 930 x 2315 >

3-vaks Aluminium Taatsdeur 930 x 2600 >

4-vaks Aluminium Taatsdeur 930 x 2600 >

De voordelen


  • De deuren kunnen zowel modern als industrieel uitgevoerd.
  • Het materiaal is rank en strak omdat er niet wordt gelast. Ter beeldvorming; de deur op deze foto heeft aluminium profielen met een vooraanzicht van slechts 30 mm.
  • De deuren zijn altijd symmetrische en hebben geen kit, stopverf of glaslatten. Bovendien kunnen ze niet roesten.
  • De deuren zijn licht van gewicht, maar solide als geheel waardoor ze vriendelijk in gebruik zijn.
  • Door het automatische productieproces zijn de deuren voordeliger.
Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?