Dubbele deuren kopen

Er zijn verschillende dubbele deuren op de markt, denk bijvoorbeeld aan dubbele taats-, scharnier- of schuifdeuren.

Er zijn veel verschillende deuren die u kunt aanschaffen. Toch is het soms lastig om te kiezen welke deur geschikt is voor uw situatie. Uiteindelijk is de kans groot dat u uitkomt bij een oplossing met een enkele deur of dubbele deuren, zoals bijvoorbeeld bij een taatsdeur, die u gemakkelijk naar twee zijden opent. Of misschien wel een dubbele schuifdeur, die ook bekend staan als de stalen ensuite deuren.

dubbele schuifdeuren

+

Waarom dubbele deuren?

​​​​​​​

Dubbele deuren geven uw woonkamer, of misschien wel kantoorpand, een iets luxere uitstraling dan een enkele deur. Bovendien zorgen dubbele deuren er in de meeste gevallen voor dat een kamer grote lijkt. Vooral in kleine ruimtes kan dit ideaal zijn. Hiermee geeft u uw huis dus net wat meer body.

+

Dubbele deuren met glas


Wij zeiden het zojuist al: dubbele binnendeuren met glas maken kamers optisch groter. Dubbele glazen deuren, met bijvoorbeeld aluminium wanden, zorgen er bovendien voor dat er aan het design gedacht wordt. De dubbele aluminium binnendeuren met glas zorgen voor een frisse look en uitstraling, die aansluit op bijna ieder interieur.

+

Dubbele deuren laten plaatsen


Aluwdoors neemt u de montage graag uit handen. Wij hebben vakkundige monteurs die de dubbele deuren met veel liefde voor u plaatsen. Hiervoor meten we eerst alles op en vervolgens sturen wij u de definitieve versie ter bevestiging, zodat we zeker weten dat alles naar wens is. Als beide partijen akkoord zijn, gaan we deuren voor u op maat maken en installeren wij de dubbele deuren bij u thuis.

+

Ontwerp uw stalen deuren


Aluwdoors heeft tegenwoordig een tool waarmee u alvast zelf uw stalen deuren kunt ontwerpen. In de Aluwdoors configurator kunt u zelf aangeven om wat voor deur het gaat, bijvoorbeeld een stalen taatsdeur, stalen scharnierdeur of stalen schuifdeur.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

configurator stalen deuren

Configurator stalen deuren

In de configurator geeft u aan of u liever een enkele deur heeft, of dat u geïnspireerd bent geraakt door de dubbele deuren. Verder kunt u nog aangeven hoeveel zijpanelen de deur mag hebben, wat de roedeverdeling mag zijn en geeft u meer informatie over de gewenste kleur van het materiaal en het glas. Probeer het eens uit!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?