Industriële deur
bij Aluwdoors


De industriële deur is op dit moment enorm populair. Dat is niet voor niets, want dankzij het strakke, slanke uiterlijk past deze deur goed in ieder modern interieur. Door het gebruik van aluminium en grote glazen vlakken, laat de industriële deur veel licht door en is licht in gebruik.

industriële deuren woonkamer

Wat is een industriële deur?


Een industriële deur is andere benaming voor een stalen deur. Met een industriële deur kunt u iedere stijl in uw huis combineren. Modern of landelijk, een industriële deur van Aluwdoors maakt het altijd helemaal af. Daarbij kunt u uiteraard kiezen uit meerdere opties om uw deur helemaal te personaliseren in de bestaande stijl van uw huis. Wij helpen u daar graag mee!

Zwarte of witte industriële deur


Standaard heeft de industriële deur een zwarte kleur (RAL9005), maar er wordt ook regelmatig gekozen voor een wit profiel. Heeft u liever de deur in een andere RAL kleur? Geen probleem! De stalen binnendeur is in bijna elke andere RAL kleur te bestellen. Ook als aluminium scheidingswand in de woonkamer kiest u de kleur die u wilt.

Industriële deur met glas


Een ander kenmerk van de industriële deur is het grote glasoppervlak. Dit houdt uw interieur licht. De beglazing van is standaard blank, maar is ook beschikbaar in het grijs, brons en groen. Indien meer privacy gewenst is is het glas goed te matteren. Wilt u een industriële deur zonder glas? Stuur ons een mail op sales@aluwdoors.com en vraag ons wat de mogelijkheden zijn.

Industriële deur met kozijn


Over het algemeen heeft een industriële deur geen kozijn waardoor het lijkt het alsof de deur vrij door de ruimte beweegt. Een scharnierdeur heeft echter wel een eigen kozijn. Heeft u al een stomp kozijn waarbinnen u de deur wilt plaatsen? Dan plaatsen wij een nieuw kozijn in een bestaand kozijn. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies hierover.

Wat kost een
industriële deur?


Door de efficiënte en beproefde productiemethode van Aluwdoors zijn de kosten van een industriële deur altijd betaalbaar.


De precieze prijzen van een stalen deur zijn uiteraard afhankelijk van de grootte van de deur, de wijdte van de deur, het gebruik van zijpanelen en vele andere factoren.


Via de Configurator ziet u bij het samenstellen van uw deur direct wat voor invloed uw keuzes hebben op de prijs (exclusief en inclusief BTW). Kiest u liever voor stalen scharnierdeuren, stalen taatsdeuren, of toch voor stalen schuifdeuren?

Hoe plaatst u een industriële deur?


Ver voor het leveren van de industriële deur komen onze vakprofessionals langs voor een inmeetmoment bij u thuis. Door nauwkeurig de ruimte in te meten zorgen zij ervoor dat bij levering de deur perfect in de ruimte past. Uiteraard monteren wij de deur graag op locatie, zodat wij ook het eindresultaat kunnen bewonderen! De deur zal soepel en passend in de ruimte staan en onderhoud is niet nodig. Als u de deur liever zelf plaatst, sturen we u een overzichtelijke en uitgebreide installatiehandleiding toe. Heeft u nog vragen die we niet beantwoord hebben? Kijk onder ‘Veelgestelde vragen’ of stuur uw vraag naar sales@aluwdoors.com

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?