Steel look deuren
bij Aluwdoors®

Wat is het verschil tussen de aluminium deuren van Aluwdoors en de stalen deuren? Wij vertellen u graag meer over over de steel look deuren.

Steel look deuren zijn een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële designprojecten, vanwege hun tijdloze uitstraling die past bij elke interieurstijl. Bent u op zoek naar steel look deuren? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij vertellen u er letterlijk alles over.


Wat zijn steel look deuren?


Steel look deuren zijn een populaire keuze voor mensen die een industriële uitstraling in hun huis of bedrijf willen integreren. Deze deuren bootsen het uiterlijk van stalen deuren na, maar worden gemaakt van andere materialen, waardoor ze een betaalbaar alternatief zijn. In het geval van Aluwdoors zijn dit aluminium deuren.

Een steel look deuren ziet er visueel uit als een stalen deur, maar er wordt geen gebruik gemaakt van staal of smeedijzer. In plaats daarvan worden steel look deuren meestal gemaakt van verfijnde, smalle profielen van aluminium.

stalen taatsdeur

Verschillende typen steel look deuren


Steel look deuren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Welk type deur u kiest, is helemaal afhankelijk van uw behoeften en wensen. Hieronder leest u meer over verschillende type steel look deuren:

stalen draaideur

Draaideuren

De draaideur variant wordt, in het geval van een stompe scharnierdeur, altijd geleverd met een aluminium kozijn. Het unieke aan deze deuren is dat de draairichting en scharnierzijde modulair aanpasbaar zijn, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van de ruimte. De opdekdeur wordt altijd geplaatst in het bestaande kozijn.

stalen taatsdeur

Taatsdeuren
Taatsdeuren hebben onzichtbare pivotscharnieren, maar vereisen geen voorafgaande vloerinstallatie. Bij de taatsdeuren wordt er 1 cm in de vloer geboord en 4 cm in het plafond. Deze deuren worden altijd zonder kozijn geleverd. Hieronder ziet u hoe een steel look taatsdeur van Aluwdoors eruit ziet.

stalen schuifdeuren

Schuifdeuren

De schuifdeur variant van steel look deuren biedt een compacte aluminium rail die zowel aan de wand als aan het plafond kan worden bevestigd. Deze deuren komen optioneel met een soft-close sluiting. Ook hiervan nemen we een voorbeeld op in dit artikel, zodat u precies weet wat er mogelijk is, als u kiest voor een steel look deur van Aluwdoors.

Vaste wand met glas

Vaste wand met glas

Een vaste wand met glas, met een minimalistisch aluminium frame, kunnen vrijstaand of in combinatie met andere deuren en schuifdeuren worden gebruikt. Deze bieden een stijlvolle en moderne uitstraling aan iedere ruimte.

stalen deur kleur

Wat is het voordeel van aluminium deuren ten opzichte van staal?


Als u de elegantie van staal wilt in uw deuren, maar u zich zorgen maakt over de bijbehorende problemen, dan biedt aluminium een verbluffend alternatief. Waarom? Aluminium is een lichtgewicht materiaal, wat betekent dat het de kracht en duurzaamheid van staal kan evenaren zonder de extra massa. Dit resulteert in deuren die gemakkelijker te installeren en te bedienen zijn, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik, zowel bij mensen thuis als bij bedrijven.
​​​​​​​
Maar dat is niet alles. Aluminium is ook bestand tegen elementen van buitenaf, wat betekent dat het zijn schoonheid behoudt ondanks blootstelling aan regen, zon, sneeuw of wind. Dit maakt aluminium gelijk ook een geschikte staalsoort voor buitendeuren. In tegenstelling tot staal, dat kan roesten of corroderen, blijft een aluminium deur er jarenlang fris en nieuw uitzien, en hoeft u ze nauwelijks te onderhouden.


Wat is de prijs van een steel look deur van Aluwdoors?

Bij Aluwdoors vinden we dat iederen het recht heeft om hun huis te verschieren met de schoonheid van op maat gemaakte deuren. Daarom bieden we concurrerende prijzen die passen bij elk budget. Maar hoe weet u wat precies gaat betalen? Daar komt onze handige configurator op Aluwdoors.com om de hoek kijken. Met deze tool kunt u uw eigen deur ontwerpen, de kosten zien en wijzigingen aanbrengen totdat u de perfecte balans vindt tussen stijl en kosten. Dus, wacht niet langer en ontdek vandaag nog de betaalbare luxe van Aluwdoors.

prijs steel look deur
Maatwerk steel look deur

Steel look deuren op maat? Kies voor Aluwdoors

Verveeld door de huidige deuren in uw huis of gewoon toe aan vervanging? Ga voor iets dat echt een upgrade geeft aan uw woning - de steel look deuren op maat van Aluwdoors. Dit is niet zomaar een deur, het is een statement. Een mix van stoer industrieel staal en een scherpe elegantie. Elke deur is een meesterwerk, gemaakt met passie voor het vak. Ga voor Aluwdoors, zet uw interieur in de schijnwerpers en kies voor onze prachtige steel look deuren. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?