Stalen wand

Zoekt u naar een sfeervolle stalen wand die mooi staat in keuken, woonkamer of kantoor? Aluwdoors helpt u verder! Een stalen tussenwand is een tijdloze toevoeging in elk modern interieur.

Wat is een stalen wand?

Een stalen wand van Aluwdoors is, net als een stalen deur, een rank en net profiel met grote oppervlakken glas. Bij Aluwdoors worden de stalen wanden en deuren gemaakt van Aluminium en hebben we een geheel eigen productiemethode ontwikkeld. Naast dat aluminium erg licht is is het ook zeer betaalbaar en makkelijk in gebruik.

Waarom kiezen voor een stalen scheidingswand?


Een scheidingswand is een ideale toevoeging voor elke ruimte. De wand is standaard verkrijgbaar in het zwart, maar wist u ook dat het profiel verkrijgbaar is in het wit, brons, groen en bijna elke andere RAL kleur?


De ramen in de stalen wand afscheiding zijn van extra beveiligd veiligheidsglas en zijn in het blank, brons, grijs of groen te verkrijgen. Voor extra privacy is de glazen wand te matteren.


Heeft u extra eisen die nog niet zijn genoemd? Wacht niet langer en laat het ons weten op sales@aluwdoors.com of zoek contact met ons via de contactpagina.

taatsdeur scheidingswand

Wat kost een stalen wand?


De uiteindelijke prijs van een stalen wand is afhankelijk van de samenstelling, het aantal panelen en de grootte van de afscheidingswand. Indien u tevreden bent met de ontworpen stalen wand kunt u gelijk een offerte aanvragen.


Op zoek naar inspiratie? Kijk ook eens in ons Fotoboek of vraag foto’s op via de mail.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

Wat is nodig voor een stalen wand?


Wij monteren onze stalen wanden gewoon tussen de sparing die dan wel altijd afgewerkt moet zijn. Uiteraard is het altijd mogelijk om een deur in uw stalen wand toe te passen. Bij een scharnierdeur is het belangrijk om de wanden en het plafond te verstevigen zodat wij goed alles vast kunnen schroeven. Bij de stalen taatsdeuren en schuifdeuren van Aluwdoors is het belangrijk dat het plafond verstevigd is. Hier gebruiken wij verder geen bevestigingspunten in de muren. Voor meer specifieke informatie kunt u ons altijd contacten


Montage van een stalen tussenwand

​​​​​​​

Onze vakprofessionals verzorgen graag de montage van uw stalen tussenwand. Geef dit eenvoudig aan en wij nemen dit mee in de offerte. Zo weet u zeker dat uw stalen wand perfect past! Een stalen wand van Aluwdoors is altijd maatwerk en afgestemd op uw situatie en wensen.


Heeft u vragen? Op onze pagina ‘Veelgestelde vragen’ lichten we alles voor u toe en kunt u zo geïnformeerd mogelijk uw keuze maken. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op via sales@aluwdoors.com of

085 - 1301965.


Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?