.

.

.

.

...Alle artikelen


Taatsdeur op maat

. Leestijd: 3 minuten

Dubbele taatsdeur in de hal.

Bent u op zoek om meer karakter en uitstraling toe te voegen aan uw woning? Dan is een stalen taatsdeur op maat de perfecte oplossing. De op maat gemaakte stalen taatsdeuren worden onder andere veel gebruikt in woningen als haldeur.


Naast dat de taatsdeur een echte eyecatcher is, is de deur ook nog zeer praktisch. Dat is waarom de taatsdeuren tegenwoordig overal te vinden zijn onder woningeigenaren. Lees hieronder waarom ook u een taatsdeur wilt in uw woning.

Aluminium taatsdeur van hal naar keuken staat open.

Stalen taatsdeuren zijn prachtig


De taatsdeur op zichzelf is echt een pronkstuk in de woning. De chique uitstraling geeft net wat meer karakter aan de huiskamer. Wat de deuren van Aluwdoors zo leuk maakt is dat u de deur kan maken zoals u het graag wilt. Zo kan Aluwdoors de deuren poedercoaten in alle RAL-kleuren. Daarnaast is er de keuze om een vakverdeling te nemen op de deur. Ook hierbij is er vrijwel alles mogelijk. Heeft u een mooi ontwerp? Laat het ons weten zodat wij er een kloppende offerte voor kunnen opstellen.

Ze zijn duurzaam


Op maat gemaakte stalen taatsdeuren zijn gemaakt met een metalen frame. Aluminium is stevig en strak. Dit betekend dat de deur haar stevigheid zal behouden, ook wanneer de deur al een aantal jaar in gebruik is. De taatsdeur gaat jarenlang mee en gebruikt onderhoudsvrije scharnieren. Hierdoor kan Aluwdoors goede garantie meegeven aan haar klanten. Zo zit er 5 jaar garantie op de deur en een half jaar garantie op de montage. Kortom, een taatsdeur is een goede investering!

Dubbele taatsdeur in het groen met figuurglas.

Aluminium taatsdeuren zijn gemakkelijk te installeren


De aluminium taatsdeuren zijn gemakkelijk te installeren en kunnen voor zowel nieuwbouw als bestaande huizen worden gebruikt. De stalen taatsdeuren zijn bestemd voor binnensituaties. Aluwdoors kan zelf de montage van deuren verrichten met eigen monteurs. Wilt u de deur liever zelf monteren of het door de aannemer laten verzorgen? Laat het ons weten en wij sturen u onze montagehandleiding.

Een aluminium taatsdeur met glas in een restaurant.

Enkele deur, dubbele of openslaande deuren


Ze kunnen worden geïnstalleerd als een enkele of dubbele deur, of met een paar zijpanelen. De deuren worden gemonteerd in een strak afgewerkte opening zonder kozijn. De metalen deuren van Aluwdoors zijn altijd volledig op maat gemaakt. Dat betekend dat wij zeer secuur te werk gaan voor het mooiste eindresultaat. Daarnaast plaatsen we vaak zelf de deuren op locatie, zodat u volledig ontzorgd bent.

Aluminium taatsdeur op maat kopen?


Al met al zijn de maatwerk stalen taatsdeuren een goede keuze voor in uw woning. Ze zijn mooi, duurzaam en helpen uw woning chique en stijlvol te houden. Bent u op zoek naar een goede exclusieve metalen taatsdeur op maat? Ontdek dan snel onze stalen taatsdeuren pagina en zie hoe wij u kunnen helpen. De experts van Aluwdoors staan graag klaar om u te helpen en u te voorzien van advies. Een showroombezoek in Nunspeet is ook mogelijk.

Deel via: ​​​​​​​

Copyright © Aluwdoors

Meer weten over de voordelen van een
deur of wand van Aluwdoors?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant voor u?

.