stalen binnendeur aluwdoors

Stalen binnendeur
bij Aluwdoors


Bij een mooie, strakke inrichting past een stalen binnendeur van Aluwdoors. In tegenstelling tot de zware, stalen deur als vanouds is onze aluminium binnendeur betaalbaar en makkelijk in gebruik.

stalen binnendeur woonkamer
stalen binnendeur hal

Wat kost een stalen binnendeur?


De prijs van een stalen binnendeur hangt af van de uitvoering. Kleur, materiaal, afmetingen en aantal zijpanelen zijn bijvoorbeeld doorslaggevend in het berekenen van een prijs.


U kunt hier zelf uw stalen deur ontwerpen en direct zien welke invloed de keuzes hebben op de prijs van uw deur. Afhankelijk van uw budget voegt u details toe of laat u ze weg.

stalen binnendeur opties

Verschillende opties
glas en kleuren


De zwarte stalen binnendeur is standaard, maar de deuren zijn ook verkrijgbaar met een wit of brons profiel. Indien u de deur in een specifieke RAL-kleur wilt, is dit zeker ook te realiseren. Het glas in de deur is standaard blank glas, maar is ook te krijgen in het brons, grijs en groen. Voor extra privacy raden wij matglas aan. Zoekt u een specifieke soort binnendeur? Bij Aluwdoors hebben we naast een stalen scharnierdeur ook stalen schuifdeuren en stalen ensuite deuren. Rank en stijlvol voor een moderne inrichting.

stalen binnendeur kozijn

Welk kozijn is nodig voor een stalen binnendeur?


Voor een stalen binnendeur van Aluwdoors is bij een taatsdeur geen kozijn nodig, omdat de deur vrij beweegt in het 30 mm dikke profiel. Bij de scharnierdeur leveren wij ons eigen kozijn erbij.


​​​​​​​Onze vakmensen dragen verder zorg voor een nauwkeurige en snelle inmeting op het moment dat u de deur heeft gekocht.

stalen binnendeur montage

Hoe plaats ik een stalen binnendeur?​​​​​​​


Nadat u uw deur heeft uitgezocht, plannen we ruim voor de levering van de deur een inmeetafspraak op locatie. Onze vakprofessionals meten de ruimte nauwkeurig op. Deze afspraak is nodig zodat de deur bij aflevering goed past. Wij plaatsen graag onze stalen deuren op locatie zodat het eindresultaat perfect is. Als u de deur liever zelf plaatst, ontvangt u een overzichtelijke handleiding waarin duidelijk staat wat u moet doen.

stalen binnendeur showroom

Waar koopt u een stalen binnendeur?


Wilt u een stalen binnendeur kopen en bent u op zoek naar advies en inspiratie? In ons fotoboek vindt u veel voorbeelden van stalen deuren die wij hebben gerealiseerd. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken om onze showroom in Nunspeet te bezoeken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Andere vragen over onze stalen binnendeuren?


We begrijpen dat informatie op de website compact kan zijn en niet op al uw vragen een antwoord heeft. Daarmee helpen we u uiteraard graag. U kunt hiervoor een mail sturen naar sales@aluwdoors.com of bellen naar +31 (0)85 130 19 65. Hieronder vindt u een knop om een contactformulier te sturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!