stalen binnendeur aluwdoors

Stalen binnendeur
met glas


Bij een mooie, strakke inrichting past een stalen binnendeur met glas. In tegenstelling tot de zware, stalen deur als vanouds is de aluminium binnendeur van Aluwdoors betaalbaar en makkelijk in gebruik.

stalen binnendeur woonkamer
stalen binnendeur hal

Wat kost een stalen binnendeur?


De prijs van een stalen binnendeur hangt af van de uitvoering. Kleur, materiaal, afmetingen en aantal zijpanelen zijn bijvoorbeeld doorslaggevend in het berekenen van een prijs.


De zwarte stalen binnendeur is standaard, maar de deuren zijn ook verkrijgbaar met een wit of brons profiel, of de specifieke RAL-kleur van uw keuze.


U kunt hier zelf uw stalen deur ontwerpen en direct zien welke invloed de keuzes hebben op de prijs van uw deur. Afhankelijk van uw budget voegt u details toe of laat u ze weg.

stalen binnendeur opties

Binnendeur met glas in verschillende kleuren


Het glas in de binnendeur is verkrijgbaar in:

  • Blank glas (standaard)
  • Brons glas
  • Grijs glas
  • Groen glas
  • Matglas (voor extra privacy)


Zoekt u een specifieke soort deur? Bij Aluwdoors hebben we naast een stalen scharnierdeur ook stalen schuifdeuren en stalen ensuite deuren. Rank en stijlvol voor een moderne inrichting.stalen binnendeur kozijn

Welk kozijn is nodig voor een stalen binnendeur?


Voor een stalen binnendeur van Aluwdoors is bij een taatsdeur geen kozijn nodig, omdat de deur vrij beweegt in het 30 mm dikke profiel. Bij de scharnierdeur leveren wij ons eigen kozijn erbij.


​​​​​​​Onze vakmensen dragen verder zorg voor een nauwkeurige en snelle inmeting op het moment dat u de deur heeft gekocht.

stalen binnendeur montage

Hoe plaats ik een stalen binnendeur?


Nadat u uw deur heeft uitgezocht, plannen we ruim voor de levering van de deur een inmeetafspraak op locatie. Onze vakprofessionals meten de ruimte nauwkeurig op. Deze afspraak is nodig zodat de deur bij aflevering goed past. Wij plaatsen graag onze stalen binnendeuren op locatie zodat het eindresultaat perfect is. Als u de deur liever zelf plaatst, ontvangt u een overzichtelijke handleiding waarin duidelijk staat wat u moet doen.

stalen binnendeur showroom

Waar koopt u een stalen binnendeur?


Wilt u een stalen binnendeur kopen en bent u op zoek naar advies en inspiratie? In ons fotoboek vindt u veel voorbeelden van stalen deuren die wij hebben gerealiseerd. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken om onze showroom in Nunspeet te bezoeken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Andere vragen over onze stalen binnendeuren?


We begrijpen dat informatie op de website compact kan zijn en niet op al uw vragen een antwoord heeft. Daarmee helpen we u uiteraard graag. U kunt hiervoor een mail sturen naar sales@aluwdoors.com of bellen naar +31 (0)85 130 19 65. Hieronder vindt u een knop om een contactformulier te sturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Magazine aanvragen
Meer informatie?