Stalen deuren
bij Aluwdoors®

Stalen deuren, het betaalbare alternatief bij Aluwdoors in Nunspeet.

Stalen deuren zijn een opvallend beeld in de moderne woonkamer. Door het grote oppervlakte aan glas laten de deuren veel licht door. De ranke stalen deuren passen daardoor ideaal bij de moderne inrichting van een woning en staan heel goed in de woonkamer, keuken of hal.

Hoe worden de stalen taatsdeuren van Aluwdoors gemaakt?


De stalen deuren van Aluwdoors worden op een bijzondere manier geproduceerd.

Vooraf is het goed om te weten dat onze deuren gemaakt zijn van aluminium. De term 'stalen deuren' is eigenlijk in de volksmond een verzamelnaam voor de deuren met glas en metalen profielen. Maar waarom werken wij dan met aluminium? Wij geloven dat de aluminium deuren een doorontwikkeld product is ten opzichte van de stalen deuren.

De profielen zijn bijvoorbeeld rank en zijn strak op elkaar aangesloten. Daarbij werken wij machinaal, dit betekent dat alles op de tiende millimeter nauwkeurig wordt geproduceerd.

Ontwerp en design naar wensHet begint natuurlijk bij u als klant, u kiest de type deur en het gewenste design. Vervolgens komen wij de opening inmeten.
Dit doen we zodat we zeker zijn van de juiste maatvoering en de deuren volledig op maat kunnen produceren.
Alles wordt volledig uitgewerkt zodat u weet waar we mee aan de slag gaan.

Verwerkingsproces in de fabriek in Nunspeet


Vervolgens wordt de productie gestart waarna we de deuren assembleren zoals u ze heeft besteld. Dit gebeurt allemaal in eigen beheer in onze eigen fabriek in Nunspeet. Als de deuren helemaal af zijn is het tijd voor de montage. Wij komen de stalen deuren monteren met onze eigen monteurs natuurlijk!
Wij hechten zoals u ziet waarde aan de controle over het volledige project zodat we voor u een mooi product kunnen afleveren.

Wat kost een stalen deur?


De kosten van een stalen deur hangen af van verschillende factoren zoals type, afmetingen en materiaal. De traditionele stalen deur staat bekend als een zware, dure, massieve deur die met moeite op de juiste plaats komt te staan. De deuren van Aluwdoors zijn van aluminium en zijn daardoor licht in gebruik, makkelijk verplaatsbaar en een zeer betaalbaar alternatief voor de stalen deur van vanouds. U kunt in de configurator eenvoudig een stalen deur samenstellen waarbij de prijzen inclusief en exclusief BTW direct zichtbaar zijn.

stalen deuren

Tips voor het kopen van een stalen deur


Stalen deuren zijn er in allerlei soorten en maten. Vandaar dat wij graag een aantal tips geven om het voor u makkelijker te maken. Allereerst, waarom koopt u eigenlijk een stalen deur? Een stalen deur of een aluminium deur heeft stijl en is duurzaam. We benoemen bewust beide facetten. Naast dat het belangrijk is dat het mooi staat in uw woning is het belangrijk dat de deuren duurzaam zijn en praktisch.

Showroombezoek


U koopt een stalen deur als goed is maar voor één keer. Kijk daarom goed naar de kwaliteit en de afwerking. Foto’s geven over het algemeen een goed beeld van hoe het eruit ziet maar onze ervaring is dat een showroombezoek altijd het beste werkt.
Een
showroombezoek om de stalen deuren te bekijken geeft u een goed overzicht van de verschillende types die er zijn en welke het beste past in uw situatie.

Welk type deur?


Heeft u bijvoorbeeld een tochtige hal, ga dan voor een scharnierdeur. Heeft u niet de ruimte voor uitslaande deuren, kies dan voor een schuifdeur. Verder is het goed om te kijken naar de afwerking van de profielen. Bij Aluwdoors komt u terecht bij een bedrijf met strakke, ranke profielen. Daarbij zijn alle profielen zelf ontwikkelt dus we weten waar we mee werken. Kortom; vergelijk en ga zeker fysiek naar een showroom toe om de deuren zelf te ervaren en de juiste opties te kiezen!

Welk kozijn heeft u nodig voor een stalen deur?


Onze stalen deuren hebben we in verschillende deurtypes. Stalen schuifdeuren en taatsdeuren hebben verder geen kozijn nodig en worden in een afgewerkte sparing gezet. De scharnierdeuren plaatsen we altijd met eigen kozijn. Heeft u echter een stomp kozijn? Dan kunnen wij ook een kozijn in een kozijn plaatsen. Wilt u hiervan foto's zien? Vraag dit dan gerust op. De deuren zelf hebben een profiel met een vooraanzicht van 30 mm en een zijaanzicht van 40 mm, waardoor de deur slank uitvalt. Het glas in onze stalen taatsdeuren en schuifdeuren is 6 mm dik en 10 mm dik in de scharnierdeuren. Heeft u nog vragen over de deurprofielen, het glas of het inmeten van de deuren? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina, of via sales@aluwdoors.com.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

stalen deuren brons

In welke kleuren?


De zwarte stalen deur is de meest gekozen deur (RAL9005) en dit is ook onze standaard kleur. Maar de deuren zijn in vrijwel elke kleur te leveren. In onze configurator ziet u voorbeelden van verschillende opties zoals wit, brons of één van de vele RAL kleuren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het glas van uw stalen binnendeur te kleuren voor extra persoonlijkheid in uw woonkamer. Het glas is standaard blank gekleurd, maar is ook verkrijgbaar in de kleuren groen, brons en grijs. Indien privacy gewenst is, maar u de ruimte toch licht wilt houden, is het glas ook te matteren. Bent u echt op zoek naar iets anders zoals bijvoorbeeld figuurglas? Ook dat kunnen wij leveren! Verder kunt u ons fotoboek bekijken voor meer inspiratie.

De voordelen van Aluwdoors deuren?


Aluminium deuren zijn ca. 15% lichter dan stalen deuren, maar zeer solide. Beide zijden zijn gelijk, zonder zichtbare lassen en er is geen kit, stopverf of glaslat gebruikt. Door automatisering zijn de deuren voordelig in productie. En aluminium heeft als voordeel boven staal dat het niet roest!

Hoe plaatst u een stalen deur?


Bij het bestellen van een schuifdeur, stalen ensuite deur of een van de andere verschillende deuren in ons assortiment doen de vakkundige monteurs van Aluwdoors de inmeting en montage. Zij installeren de deur zoals u dat wilt en komen langs om de door u bestelde deur gebruiksklaar te maken. Hierdoor heeft u zekerheid en kunt u met een gerust hart de deuren gebruiken en ontzorgen wij u als klant. Een paar weken voordat wij de stalen deur bij u afleveren, komt de monteur langs om de ruimte voor de deur in te meten zodat het installeren van de deur op de dag zelf snel verloopt. Als u de inmeting en plaatsing van de deur liever zelf doet, is dit ook mogelijk. In dat geval sturen wij u graag een montagehandleiding waarin alle stappen duidelijk staan beschreven.

Stalen deuren zwart

Hoe maakt u uw stalen deur schoon?


Hoe kan ik het beste mijn stalen deuren schoon maken? Die vraag krijgen wij geregeld in onze showroom. Allereerst iets over de keuzes die u maakt in de showroom. Onze standaard kleur is RAL9005 zwart met een fijn structuur. Bij deze kleur ziet u vrijwel niets op de profielen waardoor de deur zo goed als onderhoudsvrij is.
​​​​​​​De kleur wit, bijvoorbeeld RAL9010 of RAL9016 met fijn structuur is daarentegen juist gevoeliger. Uiteraard adviseren we wel gewoon de deur te kiezen zoals u het mooi vindt. Het glas kunt u het beste schoonmaken met een goede doek en warm water met zeep. In principe hoeft u geen andere behandeling te hanteren ten opzichte van de andere ruiten die u schoonmaakt. De systemen hoeft u uiteraard niets mee te doen.

Verschillende stalen deuren

Bij AluwDoors

Uw eigen deur

Heeft u voldoende gelezen en voldoende inspiratie opgedaan? Hieronder kunt u uw eigen deur samenstellen zoals u het wenst. Kies allereerst een type deur en bijvoorbeeld of u zijpanelen wenst. Daarna kunt u aan de slag met het designen van de deur. Mocht u er niet helemaal uitkomen, laat het ons gerust weten.

Voorbeeld woonruimte met een Aluwdoors.com stalen deur
Voorbeeld woonkamer met een Aluwdoors.com stalen deur
Voorbeeld slaapkamer met een Aluwdoors.com stalen deur
Voorbeeld kantoor met een Aluwdoors.com stalen deur
Voorbeeld buitenverblijf met een Aluwdoors.com stalen deur
Voorbeeld badkamer met een Aluwdoors.com stalen deur
Voorbeeld woonruimte met een Aluwdoors.com stalen deur
Overlaag: Voorbeeld woonruimte met een Aluwdoors.com stalen deur
Prijsindicatie
0
excl. btw, excl montage en transport
0 incl. 0% btw
 

Afmeting

cm.
cm.

Aantal deuren

Breedte paneel

cm.
cm.
cm.
cm.
cm.
cm.

Aantal zijpanelen links

Aantal zijpanelen rechts

Breedte per zijpaneel

cm.
cm.
cm.
cm.
cm.
cm.
cm.
cm.

Aantal liggers

Aantal staanders

cm.
cm.
cm.
cm.

Ligger 1

cm.
cm.
cm.
cm.

Ligger 2

cm.
cm.
cm.
cm.

Ligger 3

cm.
cm.
cm.
cm.

Ligger 4

cm.
cm.
cm.
cm.

Ligger 5

cm.
cm.
cm.
cm.

Ligger 6

cm.
cm.
cm.
cm.

Aantal staanders zijpaneel

Zijpaneel links

cm.
cm.
cm.
cm.

Zijpaneel rechts

cm.
cm.
cm.
cm.

Kleur materiaal

KLEUR ALUMINIUM ZWART
KLEUR ALUMINIUM BRONS
KLEUR ALUMINIUM WIT
KLEUR ALUMINIUM ANTRACIET
KLEUR ALUMINIUM BEIGE
KLEUR ALUMINIUM GOLD
KLEUR ALUMINIUM GRIJS
KLEUR ALUMINIUM RAL

Kleur glas

GLAS BLANK
GLAS BRONS
GLAS GRIJS
GLAS MAT

Optie glas

Materiaalsoort bestaand kozijn

Handgreep

HANDGREEP HOEK
HANDGREEP BUIS
HANDGREEP BEUGEL
HANDGREEP KLINK 1
HANDGREEP GEEN

Type roede

T ROEDE
PLATTE ROEDE

Draairichting (DIN)

DRAAI LINKS
DRAAI RECHTS
DRAAI NTB

Schuifrichting (DIN)

SCHUIF LINKS
SCHUIF RECHTS
SCHUIF NTB

actievedeur

ACTIEVEDEUR LINKS
ACTIEVEDEUR RECHTS
ACTIEVEDEUR NTB

Sliding door option

Optie hoge onderdorpel

Optie valdorpel

Vergrendeling

Hoekkoker

Stabilisatiestang

Opmerking

Prijsindicatie totaal
0
excl. btw, excl montage en transport
0 incl. 0% btw

U ontvangt de offerte binnen 24 uur (werkdagen) in uw mailbox. De eventuele kosten voor het inmeten en monteren zijn afhankelijk van de plaats van montage, het is dus belangrijk dat u de plaats opgeeft waar de deur gemonteerd moet worden. Velden met een * zijn verplicht.


Voorbeeld woonruimte met een Aluwdoors.com stalen deur
Voorbeeld woonkamer met een Aluwdoors.com stalen deur
Voorbeeld slaapkamer met een Aluwdoors.com stalen deur
Voorbeeld kantoor met een Aluwdoors.com stalen deur
Voorbeeld buitenverblijf met een Aluwdoors.com stalen deur
Voorbeeld badkamer met een Aluwdoors.com stalen deur

Waar kunnen wij u mee helpen?


Heeft u nog vragen over stalen deuren of wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken? Wij helpen u graag!


Showroom: Voltweg 10

8071 CZ Nunspeet

Telefoon: +31 (0)85 130 19 65

Mail: sales@aluwdoors.com


stalen deuren showroom
Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?