Stalen deuren
bij Aluwdoors®

U bevindt zich hier:HomeStalen deuren

Stalen deuren, het betaalbare alternatief bij Aluwdoors in Nunspeet.

Stalen deuren zijn een opvallend beeld in de moderne woonkamer. Door het grote oppervlakte aan glas laten de deuren veel licht door. De ranke stalen deuren passen daardoor ideaal bij de moderne inrichting van een woning en staan heel goed in de woonkamer, keuken of hal.

Wat kost een stalen deur?


De kosten van een stalen deur hangen af van verschillende factoren zoals type, afmetingen en materiaal. De traditionele stalen deur staat bekend als een zware, dure, massieve deur die met moeite op de juiste plaats komt te staan. De deuren van Aluwdoors zijn van aluminium en zijn daardoor licht in gebruik, makkelijk verplaatsbaar en een zeer betaalbaar alternatief voor de stalen deur van vanouds. U kunt in de configurator eenvoudig een stalen deur samenstellen waarbij de prijzen inclusief en exclusief BTW direct zichtbaar zijn.

stalen deuren

Welk kozijn heeft u nodig voor een stalen deur?


Onze stalen deuren hebben we in verschillende deurtypes. Stalen schuifdeuren en taatsdeuren hebben verder geen kozijn nodig en worden in een afgewerkte sparing gezet. De scharnierdeuren plaatsen we altijd met eigen kozijn. Heeft u echter een stomp kozijn? Dan kunnen wij ook een kozijn in een kozijn plaatsen. Wilt u hiervan foto's zien? Vraag dit dan gerust op. De deuren zelf hebben een profiel met een vooraanzicht van 30 mm en een zijaanzicht van 40 mm, waardoor de deur slank uitvalt. Het glas in onze stalen taatsdeuren en schuifdeuren is 6 mm dik en 10 mm dik in de scharnierdeuren. Heeft u nog vragen over de deurprofielen, het glas of het inmeten van de deuren? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina, of via sales@aluwdoors.com.

Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

stalen deuren brons

In welke kleuren?


De zwarte stalen deur is de meest gekozen deur (RAL9005) en dit is ook onze standaard kleur. Maar de deuren zijn in vrijwel elke kleur te leveren. In onze configurator ziet u voorbeelden van verschillende opties zoals wit, brons of één van de vele RAL kleuren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het glas van uw stalen binnendeur te kleuren voor extra persoonlijkheid in uw woonkamer. Het glas is standaard blank gekleurd, maar is ook verkrijgbaar in de kleuren groen, brons en grijs. Indien privacy gewenst is, maar u de ruimte toch licht wilt houden, is het glas ook te matteren. Bent u echt op zoek naar iets anders zoals bijvoorbeeld figuurglas? Ook dat kunnen wij leveren! Verder kunt u ons fotoboek bekijken voor meer inspiratie.

De voordelen van Aluwdoors deuren?


Aluminium deuren zijn ca. 15% lichter dan stalen deuren, maar zeer solide. Beide zijden zijn gelijk, zonder zichtbare lassen en er is geen kit, stopverf of glaslat gebruikt. Door automatisering zijn de deuren voordelig in productie. En aluminium heeft als voordeel boven staal dat het niet roest!

Verschillende stalen deuren

Bij AluwDoors

Hoe plaatst u een stalen deur?


Bij het bestellen van een schuifdeur, stalen ensuite deur of een van de andere verschillende deuren in ons assortiment doen de vakkundige monteurs van Aluwdoors de inmeting en montage. Zij installeren de deur zoals u dat wilt en komen langs om de door u bestelde deur gebruiksklaar te maken. Hierdoor heeft u zekerheid en kunt u met een gerust hart de deuren gebruiken en ontzorgen wij u als klant. Een paar weken voordat wij de stalen deur bij u afleveren, komt de monteur langs om de ruimte voor de deur in te meten zodat het installeren van de deur op de dag zelf snel verloopt. Als u de inmeting en plaatsing van de deur liever zelf doet, is dit ook mogelijk. In dat geval sturen wij u graag een montagehandleiding waarin alle stappen duidelijk staan beschreven.

Waar kunnen wij u mee helpen?


Heeft u nog vragen over stalen deuren of wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken? Wij helpen u graag!


Showroom: Voltweg 10

8071 CZ Nunspeet

Telefoon: +31 (0)85 130 19 65

Mail: sales@aluwdoors.com


stalen deuren showroom
Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Magazine aanvragen
Meer informatie?