Ontwerp & design
stalen deuren

Wat maakt het nu leuker dan dat u, uw gehele deur kunt samenstellen? Wij, Aluwdoors, hebben een maatwerkproduct en daardoor zit u niet vast aan vaste maten. Zo maken wij alles precies op maat en ook alles precies naar wens. Hierdoor ontstaan de mooiste designs. U bent immers zelf de ontwerper.

Drievaksverdeling

Waaraan is een design stalen deur te herkennen? Precies ja, aan de zwarte metalen deuren met daarin drie of vier vakken. Dit ontwerp wordt tot op de dag van vandaag enorm veel gekozen. Door met symmetrische vakken te werken blijft het een strakke deur, maar is het net wat speelser door de vakverdeling. Het heeft een chique, symmetrische uitstraling, is tijdloos en geeft echt de stalen look aan de deur. Deze ontwerpen op de deuren ziet u ook veel in woontijdschriften en op televisie.Aparte ontwerpen stalen deur


Ook kunnen wij asymmetrische ontwerpen in de deur verwerken. Denk hieraan bij een kruisverdeling. Door een ligger en een staander te gebruiken ontstaat er een kruis wat de deur meer karakter geeft. Hiermee heeft u net wat anders dan de rest maar nog wel een prachtige stalen deur. Bekijk in onze configurator de mogelijkheden en stijl je eigen deur. Bekijk ook ons fotoboek voor verschillende ontwerpen.


Ontwerp stalen schuifdeuren

​​​​​​​

Bij schuifdeuren werken wij meestal alleen met liggers. Dit vanwege het schuiven van de deur over bijvoorbeeld een zijpaneel. Hierdoor ontstaat er al een staander van het zijpaneel in de deur. Door dan met liggers te werken houdt u de deur rustig maar zijn er nog wel mooie ontwerpen mogelijk. Wenst u toch wel een staander in uw deur? Geen probleem, het is maar een advies en u bepaalt natuurlijk hoe uw deur eruit komt te zien!Aluwdoors heeft ook een showroom, deze bevind zich in Nunspeet. De showroom van Aluwdoors heeft ontzettend veel deuren en verschillende ontwerpen daarin opgesteld. Bent u benieuwd naar de verschillen en mogelijkheden en wilt u de deuren in het echt bewonderen? Breng een bezoek bij ons in onze showroom en ontdek de verschillende mogelijkheden. U bent altijd hartelijk welkom tijdens onze openingstijden. Wel vinden wij het fijn als u even belt wanneer u langs wilt komen, zo weten wij zeker dat er een adviseur voor u beschikbaar is!

Tips van Aluwdoors:

De breedte van onze deuren gaan tot 150 cm. Heeft u nu zo'n brede deur? Doe dan juist een staander in het ontwerp om de breedte wat te breken en juist de hoogte te accentueren.

Wilt u wat meer hoogte brengen in uw deur? Gebruik dan een ligger, 40 cm vanaf de bovenkant van de deur en 40 cm vanaf de onderkant van de deur. Hierdoor lijkt de deur hoger en blijft het alsnog strak.

Liever helemaal geen liggers en staander in uw deur? Ook dit is mogelijk bij Aluwdoors. Een volglazen deur is ook mega chique. Om het (glas) dan iets te breken kunt u ook een tint in het glas nemen.

Naast alle liggers en staanders is het ook mogelijk om een vak in het midden te ontwerpen met daarin bijvoorbeeld leer. Kijk hieronder naar de foto wat voor een stoere look het leer aan de deur geeft.

Breng een bezoek aan onze showroom in Nunspeet voor advies en geniet van een heerlijk bakje koffie van Aluwdoors.


Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?