Kennisbank
van Aluwdoors®

U bevindt zich hier:HomeOver AluwdoorsKennisbank
Stalen schuifpui

Metalen schuifdeur

De vraag naar stalen schuifdeuren en -puien neemt ontzettend hard toe. Vooral stalen schuifdeuren zijn momenteel populair. De stalen schuifdeur is ook toe te passen in een buitenruimte. Let wel; onze schuifdeuren zijn alleen toepasbaar voor ongeïsoleerde ruimtes zoals bijvoorbeeld een veranda of tuinkamer.

Zwarte schuifdeur metaal

Schuifdeur woonkamer

Het upgraden van jouw huis met een stalen schuifdeur, is een uitstekende manier om waarde en functionaliteit toe te voegen. Schuifdeuren zien er niet alleen geweldig uit, maar ze voegen ook echt iets toe. Of u nu een appartement heeft, of een groot landhuis; een stalen schuifdeur is altijd een waardevolle toevoeging voor uw woonkamer.

stalen schuifdeur kleur

Wat is een schuifdeur?Een stalen schuifdeur is een perfecte oplossing wanneer u meer uit uw woning wilt halen. De deuren bieden optimale transparantie en kan de ruimte afscheiden. Doordat de deuren over panelen/muren weg te schuiven zijn neemt het weinig ruimte in. De schuifdeuren van Aluwdoors zijn zowel binnen als buiten toe te passen. Let wel: de aluminium schuifdeuren hebben geen isolerende werking en zijn daarom perfect toe te passen in veranda of tuinkamer.

taatsdeur staal

Wat is een taatsdeur?

Het installeren van een taatsdeur is een zeer gebruiksvriendelijke deur. Doordat de deur geen kozijn heeft kan de taatsdeur twee kanten op scharnieren. Van u af en naar u toe. De deuren zijn voorzien van een aluminium profiel met daarin gelaagd veiligheids glas. Hierdoor bieden de deuren optimale transparantie en behoud u de lichtinval. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over taatsdeuren, van wat ze zijn tot hoe u er een kunt plaatsen in uw eigen woning.

zwarte stalen deur

Taatsdeur op maat

Bent u op zoek om meer karakter en uitstraling toe te voegen aan uw woning? Dan is een stalen taatsdeur op maat de perfecte oplossing. De op maat gemaakte stalen taatsdeuren worden onder andere veel gebruikt in woningen als hal-deur. Naast dat de taatsdeur echt een eyecatcher is, is de deur ook nog zeer praktisch. Dat is waarom de taatsdeuren tegenwoordig overal te vinden zijn onders woningeigenaren. Lees hieronder waarom ook u een taatsdeur wilt.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Magazine aanvragen
Meer informatie?