.

.

.

.

...Alle artikelen


Trends stalen deuren

. Leestijd: 3 minuten

Donkerbruine deur in een kleurrijk interieur.

De zwarte stalen deuren zijn nog steeds chique, tijdloos en zijn toe te passen in iedere woonstijl. Wat de deuren nog meer uniek maakt is dat er zowel met de kleur van het profiel, als met de kleur van het glas gespeeld kan worden. Welke kleuren of tinten er ook in uw interieur zijn, u kunt de kleur perfect laten matchen.


Aluwdoors kan coaten in alle klassieke RAL-kleuren en enkele metallic kleuren. Door de chique uitstraling zijn ze echt een eyecatcher en tegenwoordig onmisbaar in uw woning. Door het zeer minimalistische aluminium profiel met daarin glas, zorgt het voor een extra ruimtelijk gevoel. Uiteraard is het ook mogelijk om uw deur dicht of dichter te maken doormiddel van gekleurd glas of een blind paneel. Kortom, bij Aluwdoors is alles mogelijk.

Stalen deuren met een lichte kleur in een thuis sportschool.

Stalen deuren - kleur


Juist vanaf 2023 zijn de gekleurde aluminium deuren enorm populair. De gekleurde deuren zijn echt weer een nieuwe trend rondom de stalen deuren. Aluwdoors kan de deuren coaten in zo goed als alle klassieke RAL-kleuren en enkele metallic kleuren. De neutrale kleuren zoals een stalen deur in brons, groen en beige worden steeds meer gekozen. Neem eventueel een kijkje in ons fotoboek op de website naar de verschillende kleuren deuren met de ontwerpen daarvan. U kunt de deur ook helemaal naar wens ontwerpen in onze configurator.

Stalen deuren - glas


Naast de verschillende coatingkleuren, is het ook mogelijk om verschillende soorten glas in de deuren te nemen. Zo wordt er veel brons of grijs glas gebruikt. Dit is echter nog wel glas waar goed door te kijken valt. Ook hebben we mat glas of bijvoorbeeld Absolute Black om een ruimte volledig af te sluiten. Dit wordt veel gebruikt bij toilet- of kantoordeuren. Een blind paneel is ook een van de opties rondom het glas. Er wordt dan een folie over het glas aangebracht wat ervoor zorgt dat een deel van de deur, of een volledige deur, onzichtbaar wordt. Ook wordt er tegenwoordig gekozen voor andere materialen in de deur zoals bijvoorbeeld leer. Bekijk hieronder een opgeleverd project van een stalen deur met leer. Mocht u de glastinten in het echt bekijken of een andere glastint willen, dan kunt u het beste een bezoek aan de showroom brengen. Dan nemen we het samen even door.

Stalen scharnierdeuren met helder en absolute black glas.

Deel via: ​​​​​​​

Copyright © Aluwdoors

Meer weten over de voordelen van een
deur of wand van Aluwdoors?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant voor u?

.

+-Ik heb vloerverwarming, hoe doen jullie dit?

Vloeverwarming is voor ons geen probleem. Wij plaatsen enkel een kleine geleider op de grond die we eventueel ook kunnen verlijmen. Heeft u zijpanelen naast uw deur? Geen probleem, die verlijmen we sowieso.

+-Leveren jullie de schuifdeur inclusief rail?
Ja, de rail zit uiteraard ook inbegrepen. Deze hangen wij tegen het plafond of aan de muur en wordt op lengte gemaakt zoals die in uw situatie moet zijn.
Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?