.

.

.

.

...Alle artikelen


Wat is een schuifdeur?

. Leestijd: 3 minuten

dubbele schuifdeur aluminium

Een stalen schuifdeur is een perfecte oplossing wanneer u meer uit uw woning wilt halen. De deuren bieden optimale transparantie en kunnen de ruimte afscheiden. Doordat de deuren over panelen/muren weg te schuiven zijn neemt het weinig ruimte in beslag.


De schuifdeuren van Aluwdoors zijn zowel binnen als buiten toe te passen. Let wel: de aluminium schuifdeuren hebben geen isolerende werking en zijn daarom perfect toe te passen in veranda of tuinkamer.

witte aluminium schuifdeur voor de muur

Wat is een aluminium schuifdeur?


Een metalen schuifdeur is een strakke, industriële deur die gemaakt is van aluminium. Er zijn veel verschillende soorten schuifdeuren, maar u ziet ze tegenwoordig steeds meer als afscheiding van keuken en kamer. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van schuifdeuren. Doordat de aluminium schuifdeuren bij Aluwdoors altijd op maat gemaakt worden, zijn ze zowel geschikt in grote als in kleinere ruimtes. De schuifdeur neemt weinig ruimte in beslag omdat de deur weggeschoven wordt over een zijpaneel of muur.

Waarom een aluminium schuifdeur gebruiken?


Een stalen schuifdeur kan in allerlei verschillende omgevingen toegepast worden. De deuren zijn voorzien van een dubbel soft-close systeem. Dit houdt in dat tijdens het schuiven van de deuren de deuren zachtjes openen en sluiten. Doordat Aluwdoors alle deuren op maat maakt, zijn de mogelijkheden groot. Hierdoor kunt u uw deur uitzoeken die perfect aansluit op uw behoeften en wensen. Tot slot zijn de aluminium schuifdeuren zeer eenvoudig te onderhouden. Dit komt omdat er gebruikgemaakt wordt van hoogwaardig metaal en glas.

schuifdeur met zijpaneel detail

Hoe kies je een nieuwe aluminium deur?


Wanneer u een aluminium deur kiest, zijn er verschillende dingen die je moet overwegen. Het eerste waar u rekening mee moet houden is het type deur dat u wenst. Wilt u een stalen schuifdeur voor in een kantoorpand, industriële ruimte, of toch een stalen deur voor in huis? Afhankelijk van de omgeving waarin u de deur wilt plaatsen, is er keuze uit verschillende deuren en wanden.

aluminium schuifdeur met satijn glas

Stalen schuifdeur kopen


Stalen schuifdeuren kunnen voor veel diverse toepassingen gebruikt worden. Bent u op zoek naar een stalen schuifdeur? Kom dan zeker eens langs in onze Aluwdoors showroom in Nunspeet. Wij bieden met onze aluminium schuifdeuren een alternatief voor de stalen schuifdeur. Onze schuifdeuren zijn stijlvol, duurzaam en ontzettend sterk. Doordat wij gebruikmaken van aluminum, zijn ze ook nog eens ontzettend functioneel.

Copyright © Aluwdoors

Meer weten over de voordelen van een
deur of wand van Aluwdoors?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant voor u?

.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Download brochure Magazine aanvragen
Meer informatie?