.

.

.

.

...Alle artikelen


Aluminium schuifdeuren

. Leestijd: 3 minuten

Dubbele aluminium schuifdeur met zijpanelen als afsluiting voor keuken en woonkamer.

Aluminium schuifdeuren zijn een populaire keuze onder de stalen deuren. De aluminium schuifdeuren zijn toe te passen in binnen- en buitensituaties. De deuren worden volledig op maat gemaakt en zijn hierdoor toe te passen in iedere situatie. Voornamelijk zijn de deuren gemaakt voor binnensituaties, hierdoor zijn de aluminium schuifdeuren niet isolerend.​​​​​​​

Detailfoto van een openstaande schuifdeur over een zijpaneel.

Waarom kiezen voor een aluminium schuifdeur?


Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een aluminium schuifdeur. Hieronder lees je veel voorkomende redenen voor het kopen voor een aluminium schuifdeur.


 • Ze bieden een ruimtelijk gevoel: Aluminium schuifdeuren kunnen worden gebruikt om ruimtes met elkaar te verbinden of om het buiten- en binnenleven te verbinden. Dit kan een ruimtelijk gevoel creëren;
 • Ze zijn geschikt voor buitengebruik: Aluminium schuifdeuren zijn duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden, wat ze geschikt maakt voor gebruik in buitenomgevingen;
 • Ze zijn stijlvol: Aluminium schuifdeuren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren, wat betekent dat ze makkelijk teintegreren zijn in elk interieur of exterieur;
 • Ze bieden goede geluidsdemping: Aluminium schuifdeuren zijn goed toe te passen tussen keuken en woonkamer en kunnen helpen om geluid tegen te houden. De schuifpui is minimalistisch maar strak. Doordat de schuifdeuren weinig ruimte in beslag nemen, zijn de deuren een mooie oplossing om een ruimte op te scheiden.
 • Ze zijn millieu vriendelijk: Aluminium is een duurzaam en recyclebaar materiaal, wat betekent dat aluminium schuifdeuren een millieuvriendelijke keuze zijn.
 • Ze zijn gemakkelijk te installeren: Aluminium schuifdeuren zijn licht van gewicht en gemakkelijk te installeren. Dit kunt u zlef doen, maar u kunt het ook uitbesteden aan onze experts, zodat u volledig ontzorgd bent.

Aluminium schuifdeuren in het zwart


Aluminium schuifdeuren in het zwart zijn een stijlvolle en moderne keuze voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze zijn gemaakt van aluminium, wat een sterk en duurzaam materiaal is dat niet roest en weinig onderhoud nodig heeft. Aluminium schuifdeuren zijn voornamelijk gemaakt voor binnensituaties. Een perfect afscheiding voor bijvoorbeeld tussen woonkamer en keuken. Daarnaast zijn de deuren ook toe te passen in een buitensituatie. Denk dan bijvoorbeeld aan een tuinkamer of veranda.

Zwarte aluminium schuifdeuren kunnen worden gecombineerd met een breed scala aan stijlen en kleuren en kunnen een subtiele, maar elegante aanwezigheid bieden in elk interieur of exterieur. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en kunnen worden schoongemaakt met een vochtige doek.

Schuifdeur met ongelijke roedeverdeling.

Dit zijn de voordelen van aluminium schuifdeuren


Er zijn vele voordelen van aluminium schuifdeuren:


 • Duurzaamheid: Aluminium is een sterk en duurzaam materiaal dat niet roest en weinig onderhoud nodig heeft. Aluminium schuifdeuren gaan daarom jarenlang mee.
 • Geluidsdempend: Aluminium schuifdeuren worden geleverd met 6mm dik gelaagd veiligheidsglas. Hierdoor dempen de deuren een hoop geluid. De deuren worden vaak toegepast als scheiding in woningen.
 • Gebruiksgemak: Aluminium schuifdeuren zijn gemakkelijk te openen en sluiten wat ze ideaal maakt voor gebruik in drukke omgevingen.
 • Verschillende stijlen: Aluminium schuifdeuren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, van moderne en strakke designs tot klassieke en traditionele looks. Dit betekent dat ze makkelijk te integreeren zijn in elk interieur en exterieur. Kiest u voor een aluminium schuifdeur van Aluwdoors? Dan kiest u voor een aluminium schuifdeur op maat. Via onze ontwerptool kunt u alvast beginnen met het ontwerpen van uw eingen aluminium schuifdeur.
 • Licht van gewicht: Aluminium is een licht materiaal, wat betekent dat aluminium schuifdeuren gemakkelijk te bewegen zijn. Dit maat het ook gemakkelijker te installeren.
Dubbele schuifdeur met zijpanelen in de kleur brons.

Aluminium schuifdeur kopen


Als u op zoek bent naar een product dat de waarde van uw huis verhoogt en uw ruimte een stijlvolle en functionele aanwezigheid geeft, dan is het kopen van aluminium schuifdeuren zeker de moeite waard. Kom snel langs in onze Aluwdoors showroom in Nunspeet of Mijdrecht en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij voorzien u graag van extra informatie, zodat u de beste keuze maakt voor uw woning of bedrijfspand. We zien u graag, tot snel!

Waar moet ik op letten bij de installatie van een taatsdeur?


Voordat u de opening laat inmeten moet u ervoor zorgen dat de hele sparing gereed is. Dit betekent dat de leefvloer erin moet zitten en de muren gestuct moeten zijn. Wanneer dit gereed is, kan onze monteur de opening inmeten. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat wij 4 cm in het plafond moeten boren. Heeft u een gipsplafond? Laat uw situatie dan verstevigen zodat de montage goed en netjes kan verlopen.

Deel via: ​​​​​​​

Copyright © Aluwdoors

Meer weten over de voordelen van een
deur of wand van Aluwdoors?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant voor u?

.