Aluminium binnendeuren van Aluwdoors

Schuifdeur van staal
Grijze schuifdeur met satijnglas


Aluminium binnendeuren zijn een populaire keuze voor veel huiseigenaren en interieurontwerpers. Ze zijn licht van gewicht, duurzaam en onderhoudsarm. Bovendien zijn ze estetisch aantrekkelijk en bieden ze een moderne uitstraling voor ieder inteieur. In dit artikel zullen we wat dieper ingaan op de steel look aluminium binnendeuren en het onderhoud ervan. Ook bespreken we de verschillende type aluminium binnendeuren en vertellen we wat de verschillen zijn tussen de aluminium binnendeuren.


Steel look aluminium binnendeuren

Een van de populairste trends op het gebied van aluminium binnendeuren is de look. Deze deuren zijn gemaakt van aluminium, maar hebben een stalen uitstraling dankzij een speciale afwerking. dit geeft ze een industriële en moderne look, wat ze populair maakt in woningen met een minimalistische of industriële stijl. Steel look aluminium binndeuren zijn ook duurzaam en onderhoudsarm, net als andere aluminium deuren. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te openen en te sluiten. Dit maakt de deuren zeer praktisch.


Onderhoud aluminium binnendeuren

Het onderhoud van de stalen binnendeuren is relatief eenvoudig. Door ze goed te onderhouden, zorg je ervoor dat de stalen binnendeur zijn charme behoudt. Een van de belangrijkste dingen om te doen is het regelmatig schoonmaken van de deur. Gebruik hiervoor een milde zeep en een zachte doek om stof, vingerafdrukken en andere vlekken te verwijderen. Veeg de deur vervolgens af met een droge doek om elk resterend vocht op te nemen.


Verschillende soorten aluminium binnendeuren

Er zijn verschillende soorten aluminium deuren die beschikbaar zijn, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste verschillen tussen de verschillende soorten aluminium deuren, die wij verkopen bij Aluwdoors.


  • Aluminium taatsdeuren: Aluminium taatsdeuren zijn deuren die op hun plaats blijven wanneer ze worden geopend en gesloten. De deuren hebben geen kozijn en bewegen vrij in de ruimte. Daarbij kunnen de deuren twee zijnden op draaien waardoor het echt een praktische deur is.
  • Aluminium scharnierdeuren: Aluminium scharnierdeuren zijn deuren die op scharnieren bevestigd zijn welke een kant op kunnen scharnieren. Ze kunnen naar links rechts worden geopend en zijn een populaire keuze voor veel huiseigenaren vanwege hun gemak en flexibiliteit. Aluminium scharnierdeuren zijn oook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. De scharnierdeur is af te sluiten in een volledig gerubberd kozijn.
  • Aluminium schuifdeuren: Aluminium schuifdeuren zijn deuren die door middel van een rail naar links of rechts bewegen wanneer ze worden geopend en gesloten. Ze zijn een goede keuze voor ruimtes waar er beperkte ruimte is om een deur te openen en te sluiten, zoals in kleinere appartementen of huizen. De schuifdeuren hebben optioneel een softclose systeem waardoor de deuren zacht en geleidelijk achter u dichtvallen.
  • Aluminium opdekdeuren: Een aluminium opdekdeur is te herkennen doordat deze deur net niet helemaal in het kozijn valt. De opdekdeur valt geleidelijk over het kozijn. Hierdoor steken de randen van de stalen opdekdeur uit. In de deur bevinden zich gaten voor het afhangen ervan. Wanneer u een opdekdeur bij Aluwdoors afneemt, leveren wij een volledige nieuwe deur met nieuwe scharnieren. De opdekdeur wordt vervolgens geplaatst in uw bestaande opdekkozijn.


Aluminium binnendeur kopen bij Aluwdoors

Als u op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle aluminium deur voor uw huis, dan bent u bij aluwdoors aan het juiste adres. Wij bieden u een uitegbreid assortiment aluminium deuren in verschillende stijlen en afwerkingen, om aan al uw wensen te voldoen. Ook worden al onze aluminium binnendeuren op maat gemaakt. Dit betekent dat wij altijd een exclusieve deur afleveren, van hoogwaardig aluminium. Meer weten? Gebruik onze ontwerptool of kom langs in onze showroom in Nunspeet/Mijdrecht.


Meer weten over aluminium deuren?

Aluminium deur zwart >
Aluminium schuifdeur binnen >
Voordelen aluminium binnendeuren >


Komt u er niet helemaal uit? Stel hier eenvoudig uw vraag.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Magazine aanvragen
Meer informatie?